Leraar L11
Koraal
West-Brabant
2 dagen geleden

Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en / of psychiatrische stoornis.

Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom.

Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling.

Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten?

Kijk dan op onze corporate website.

Over De Koperakker

De Koperakker zet zich met hart en expertise in om de leerlingen perspectiefrijk onderwijs aan te bieden. We halen eruit wat er in zit, we denken in kansen, niet in belemmeringen.

De Koperakker verzorgt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd tussen de 4 en 13 jaar. Het didactisch aanbod van de Koperakker is afgestemd op leerlingen die op gemiddeld niveau of hoger functioneren.

De leerlingen hebben een IQ vanaf 80 of functioneren op dit niveau en er is sprake van internaliserende of externaliserende problematiek.

Voor de leerlingen van 4 t / m 6 jaar is het didactisch aanbod afgestemd op individueel cognitief niveau.

Wat heeft De Koperakker jou te bieden?

De leukste kinderen van heel Brabant, die het moeilijk vinden om stil te zitten en onderwijs te volgen. Dus ons onderwijs volgt de kinderen!

De Koperakker heeft een gezellig team met jeugdig elan en is gewend de zaken samen te doen en er te zijn voor elkaar. De sfeer is goed, de omgeving is groen, de juf is lief en de meester is leuk!

Over de functie

De Koperakker is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een Leerkracht L11. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team.

Er is genoeg ruimte om nieuwe ideeën in te brengen waarbij jouw team veel met elkaar samen werkt. Een fijne sfeer vinden we belangrijk zodat we met elkaar hard kunnen werken!

Wat bieden wij

 • Je krijgt een reguliere aanstelling conform CAO Primair Onderwijs;
 • De functie van leerkracht wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs;
 • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
 • Wat vragen wij van jou

 • Je bent bevoegd leraar en in het bezit van een PABO diploma;
 • Je hebt ervaring / affiniteit met de doelgroep van De Koperakker;
 • Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling;
 • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen;
 • Je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

 • We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden;
 • Inclusie, Expertise, Passie en Samen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier