AFSTUDEERSTAGE ENTERPRISE ARCHITECTUUR
Stedin
Rotterdam
8 uur geleden
source : Techniekwerkt

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen Terwijl onze elektriciteit- en gasnetwerken Nederlands meest complexe economische regio 24 / 7 draaiend houdt, staan we voor één van de grootste uitdagingen ooit : de energietransitie.

Stedin is volop in beweging, ook op het gebied van innovaties. Dus zoeken we een stagiair die de afdeling IT komt versterken!

De IT-afdeling van Stedin werkt steeds meer onder architectuur. Die architectuur bestaat uit principes, richtlijnen en besluiten.

De richtlijnen moeten toegankelijk gemaakt worden voor al onze Stedin collega’s. Deze richtlijnen bevinden zich in losse documenten die ergens’ op het netwerk zijn opgeslagen.

En dat moet anders. We willen een aparte wiki, de Enterprise architectuur wiki’, waar alle informatie goed en makkelijk te vinden is.

En die wiki ga jij maken!. Jij zet de losse documenten samen met een andere stagiair om naar de Enterprise architectuur wiki.

Je verzamelt de documenten en ordent deze documenten in mappen. Jij onderzoekt welke informatie er omgezet moet worden naar de architectuur Wiki.

En (her)structureert deze. Je doet hiervoor onderzoek onder de beoogde gebruikers van de wiki. Welke informatie hebben zij nodig?

Hebben we daarvoor al documenten beschikbaar? Wat is de beste manier om deze informatie te presenteren? Een goede wiki prikkelt mensen om hun kennis en inzichten zelf toe te voegen.

Hoe kunnen wij de medewerkers stimuleren om dat ook daadwerkelijk te doen? Met deze inzichten ga je concreet aan de slag.

En zet je de Enterprise architectuur wiki daadwerkelijk op met heldere teksten en illustraties. Genoeg te doen dus. Doe jij mee?

Jouw sterke punten

Worden we blij van Je bent communicatief sterk en gaat nauwkeurig te werk. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Met jouw nieuwe inzichten laat je zien dat je creatief bent.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe stagiair maakt?

 • Je volgt een opleiding op mbo- of hbo-niveau in de richting van IT architectuur ,journalistiek, media of communicatie en multimedia design.
 • Je bent op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van 6 maanden vanaf 1 februari 2020 voor 32 uur per week.
 • Je hebt gevorderde kennis van Microsoft Office.
 • Je hebt affiniteit met IT-architectuur
 • Ervaring met het schrijven van teksten voor het web.
 • Je hebt beheersing in Nederlandse taal.
 • Een goed team

  Daar hoor je bij Vanaf dag één ben je onderdeel van het CIO office IT-team. Het team maakt beleid voor het IT-landschap van Stedin.

  Het team bestaat uit Enterprise Architecten die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van de toekomstige IT-voorzieningen van Stedin en Informatie managers die de link tussen de business doelstellingen en IT investeringen onderhouden.

  Je komt je collega’s tegen tijdens een van de wekelijkse vergaderingen. Daarnaast werken we allemaal aan eigen opdrachten ten behoeve van Stedin.

  Thuiswerken is nu de norm, maar dit weerhoudt ons er niet van om jou warm te verwelkomen. Via Microsoft Teams ontmoet jij jouw collega’s op een virtuele manier.Mooie arbeidsvoorwaarden

  Die wil je hebben Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Een stagevergoeding van 400 euro (mbo) en 475 euro (hbo) op basis van een fulltime beschikbaarheid.
 • Een reiskostenvergoeding indien je niet beschikt over een OV-studentenkaart.
 • Een laptop.
 • Goede begeleiding van echte vakmensen.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onder andere de workshops en borrels van Jong Stedin.
 • ArbeidsvoorwaardenNu reageren

  Laten zien wat je in huis hebt Zin in deze stage? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop solliciteren’.

  Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatie. Dit kan je via een brief doen, maar je kunt ook een video opnemen! Hoe dat werkt?

  Dat leggen we hier uit. Als we ook denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de vervolgstappen. Wij wensen je veel succes!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Solliciteren

  Esmee Beverloo

  Stel je vragen aan onze recruiter Esmée esmee.beverloo stedin.net 06 21 878 179

  Persoonlijke gegevens

  InitialenVoornaam TussenvoegselAchternaam Plaats E-mailadresTelefoonnummer

  Kies bestand...

  Bladeren(Max 5MB : doc, docx, pdf) Motivatiebrief

  Kies bestand...

  Bladeren(Max 5MB : doc, docx, pdf)

  Kies een methode om je video te versturen :

  webcam Neem op met

  mobiel of tablet Upload een video

  undefined afspelen opnieuwJe hebt maximaal 120 seconden per opname. Je kan de video zo vaak als je wilt opnieuw opnemen! Geen beeld?

  Accepteer de webcam toegang boven in je scherm.start opname

  annuleren

 • 0 : 45 / 1 : 00
 • Flipbase.recorder( recorderId : "3cf14876-83d0-4f48-9ee1-f92e8d5406f5",duration : 120,outputOptions : privacy : "public" ,output : "videoId",primaryColor : '#0794E5', / / green button background colorsecondaryColor : '#ffffff', / / ligt grayish text color of the buttonbackgroundColor : '#e5eaf0', / / dark blueish interface backgroundtextColor : '#4d4d4d', / / text colorshowFAQButton : false );
 • Hoe heb je deze vacature gevonden?Selecteer een keuzeBeurs of evenementFacebookInstagramLinkedInOnline advertentieOverige advertentie (o.

  a. krant, poster, bussticker)Vacaturesite (zoals Techniekwerkt, Indeed)Via iemand die bij Stedin werktVia-viaZoekmachine (Google e.

  a.)Gezocht op deze websiteJobalertMagnet.meOverig Online (Glassdoor, Twitter e.d.)Via mijn opleiding / studieverenigingVia mijn stage bij Stedin

 • Ik heb het privacy statement gelezen en ga ermee akkoord dat Stedin mijn persoonsgegevens vastlegt tot maximaal 12 maanden vanaf het moment van solliciteren.
 • Verzenden Niet de baan gevonden

  die je zocht? Maak een job alert aan en we houden je automatisch op de hoogte van passende vacatures.Houd mij op de hoogte

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier