Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)
EW Facility Services
Arnhem, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Heb jij altijd al mensen willen helpen genezen,maar ben jij geen dokter? Heb jij talent voor snel schakelen en hetcoördineren van verschillende processen?

Wil jij graag in hetnieuwe kantoor gebouw van EMA aan de Zuidas werken? Dan ben jij deObjectleider van EW Facility Services inAmsterdam!

Informatie

DeObjectleider van EMA is een coördinator tot in de tenen. Je startde dag met de eerste controles lopen en het afhandelen van jouwmails.

Vervolgens komen er een aantal schoonmaak medewerkers(Facility Hosts) die jij overdag aanstuurt naast . Je bent de restvan de dag bezig met :

 • Het delegeren en oplossenvan verzoekjes / ad hoc zaken
 • Administratievetaken zoals urenregistratie, contractnaleving enfacturatie
 • Controleren en coördineren vanleveranciers en jouw team die in de avondwerkt
 • Bespreken van mogelijke verbeteringen metjouw Rayonmanager en de opdrachtgever.
 • Ditdoe je in het nieuwe kantoorgebouw van EMA, Europees GeneesmiddelenAgentschap, in Amsterdam aan de Zuidas. Samen zorgen jullie vooreen optimale schoonmaakbeleving voor de ruim 900 gebouwgebruikers(uit ongeveer 30 landen) en de 36.000bezoekers.

  Over EW FacilityServices

  EW Facility Services is eenfacilitair dienstverlener. Hospitality is bijna dertig jaar hetkernbegrip binnen onze dienstverlening.

  Dit betekent dat wij eralles aan doen om met onze dienstverlening positief bij te dragenaan de beleving van de medewerkers, gasten en / of bezoekers van onzeopdrachtgevers.

  De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaakbijzonder. Denk bijvoorbeeld aan vier- of vijfsterrenhotels, musea,universiteiten en luxe kantoorpanden.

  Jouw teambestaat uit 3 Facility Hosts (schoonmaak medewerkers) die overdagwerken, 20 schoonmaak medewerkers die 's avonds werken en 3voorwerkers die het team 's avonds aansturen.

  Een duidelijkecommunicatie en goede samenwerking staan hierin centraal. Dankzijjouw team kunnen de gebouw-gebruikers ongestoord genieten van debeleving in dit nieuwe kantoorpand.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier