Medewerker servicepunt
Zonnehuisgroep Vlaardingen
Soest
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Medewerker servicepunt

Inleiding

Wij zijn voor onze locatie Het Zonnehuis op zoek naar een nieuwe collega voor ons servicepunt voor minimaal uur per week.

Informatie

Wij zijn voor onze locatie Het Zonnehuis op zoek naar een nieuwe collega voor ons servicepunt voor minimaal uur per week.

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen bieden we verpleeghuiszorg, thuiszorg en revalidatie. Het woord Vlaardingen zit niet voor niets in onze naam.

We zijn geworteld in de lokale gemeenschap en dat betekent dat we elkaar goed kennen. Zorg is voor ons geen product, maar iets wat je vanuit je hart doet en waar je ook veel voor terugkrijgt.

Mensen - zowel cliënten als medewerkers - voelen zich bij ons thuis en ervaren geborgenheid. Juist daardoor zijn we in staat de best mogelijke zorg te leveren.

Jouw nieuwe uitdaging

Als medewerker servicepunt zit service verlenen in je bloed. Je bent de schakel tussen onze klanten en de diensten binnen onze organisatie.

Met jouw vermogen om door te vragen zorg je ervoor dat onze klanten met de juiste dienstverlening worden geholpen. Je voelt je verantwoordelijk dat een afspraak naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Wat jij meeneemt

 • Je bent stressbestendig en je voelt je verantwoordelijk voor je eigen taken.
 • Je hebt ruime ervaring met Office : Word en Exel;
 • Je bent flexibel inzetbaar op alle doordeweekse dagen;
 • Je werkt zelfstandig, klantgericht en dienstverlenend;
 • Je bent representatief;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden;
 • Wat je ervoor terugkrijgt

  Je komt terecht in een hecht en enthousiast team waar mensen elkaar kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. En dat team maakt deel uit van een organisatie van mensen die samen een gemeenschap vormen en waar jij mede vorm aan mag geven.

  We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en stimuleren jou hierin. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  Het maximaal te bereiken salaris bedraagt € 2., bruto per maand (FWG ) op basis van een fulltime dienstverband ( uur per week).

  Daarnaast heb je, conform cao VVT, recht op een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

  Geïnteresseerd?

  Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Solliciteer via de button. Heb je nog vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Mirjam of Melissa.

  Het aanvragen van een VOG maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier