Operatieassistent – team KNO, Neurochirurgie, Kaakchirurgie
UMC Utrecht
Utrecht, NL
1 dag geleden

Jij weet wat het werken als operatieassistent inhoudt, dat hoeven wij jou niet te vertellen. Wat bijzonder en speciaal is aan het werken in het specialisme keel-, neus- en oren (KNO), neuro- en kaakchirurgie, dát wel.

Jouw toekomstige collega's vertellen graag waarom zij gekozen hebben voor dit specialisme en het werken in dit team bij het UMC Utrecht.

Afdeling

Kies jij voor ons team en specialismen, dan kies jij voor uitdagende en bijzondere ingrepen. Uniek voor onze OK is dat bij de neurochirurgie bypassoperaties en geheel wakkere resecties plaatsvinden.

Verder komen alle andere facetten van de neurochirurgie voor zoals grote rugoperaties in samenwerking met orthopedie, hypofyse ingrepen, epilepsiechirurgie, vasculaire ingrepen en natuurlijk de oncologische ingrepen.

Wat het interessant maakt is dat je bij deze ingrepen werkt van grof naar microniveau en weer terug. Bij de KNO vinden er grote oncologische resecties plaats in samenwerking met de kaakchirurgie.

Tevens doen wij uitgebreide sinus frontalis-operaties. Bij de kaakchirurgie ligt de nadruk op de implantalogie, grote oncologische resecties en ingrepen waarbij veel gewerkt wordt met osteosynthese materiaal.

Kortom : veel academisch hoogcomplexe ingrepen waarvoor jouw inzet en deskundigheid wordt gevraagd. Naast het werk als operatieassistent op de OK zelf, word jij ook een dag in de week ingezet als buitenomloop met een coördinerende rol.

Jij zorgt die dag dat de OK-programma's binnen jouw team soepel en efficiënt verlopen. Je hebt daarbij nauw contact met de collega's in andere teams.

Dit alles maakt dat ons, en straks ook jouw werk, interessant en gevarieerd is. Daarbij zijn wij een hecht en collegiaal team van dertig personen van alle leeftijden.

Wij zien uit naar jouw komst!

Profiel

Jij deelt de interesse voor onze specialismen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel.

Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. Daarnaast ben je goed in regelen en organiseren. En jij denkt graag mee in verbeteringen en vernieuwing.

Dat je in het bezit bent van het CZO-diploma Operatieassistent spreekt voor zich.

Ben je gediplomeerd hbo-VT, hbo-G&T of hbo-BMH dan start je met de academische module, een inwerktraject op hoog complexe academische zorg.

Ook kun je als hbo-BMH-afgestudeerde kiezen voor een extra praktijkscholingsprogramma op maat (van zes tot maximaal twaalf maanden).

Dit geeft je de kans om ook het CZO-diploma te behalen. Hoe dan ook, jouw inwerktraject is altijd maatwerk. Daar zorgen wij voor.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de Cao umc plus diverse extra's zoals een extra vergoeding voor bereikbaarheidsdiensten en gewerkte uitloopuren.

Daarnaast kun je in salaris doorgroeien naar maximaal € 4200,- bruto per maand en kennen wij een gunstige bruto / netto verhouding.

Wil je uitleg hierover, bel dan Elly Jansman (assistent P&O Adviseur), telefoonnummer : 088 75 61119.

Het salaris voor deze 24 - 36 functie wordt nader bepaald. Het betreft een vaste arbeidsovereenkomst.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier