psycholoog
Basalt
Gouda
5 dagen geleden

bij Basalt?

Als psycholoog bij Basalt behandel je volwassenen in een multidisciplinair team. Je verricht (neuro)psychodiagnostiek en begeleidt patiënten met een verscheidenheid aan diagnoses, zoals CVA, NAH, oncologie, trauma / amputatie, orthopedie, dwarslaesie en ALS.

Behandelingen geef je zowel individueel als groepsgewijs. Daarnaast geef je adviezen aan medebehandelaars, voer je overleg met de revalidatiearts en het behandelteam over het verloop van de begeleiding.

Tot slot lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de vakgroep psychologie.

Vanuit een interdisciplinair team werk je samen met onder andere een fysiotherapeut, GZ-psycholoog, ergotherapeut, maatschappelijk werkende en / of logopediste.

Je krijgt input vanuit de verschillende expertises en behandelt de patiënt vanuit holistisch perspectief. De psycholoog speelt hierbij een overkoepelende rol als gedragswetenschapper.

Hoeveel uur kom je werken?

Het betreft een functie voor 24 uur per week. Meer- of minder uren zijn bespreekbaar.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor twee poliklinische revalidatie teams volwassenen gevestigd op locatie Basalt Gouda en locatie HMC Westeinde.

Beide teams doen algemene poliklinische revalidatie voor volwassenen. Team HMC is een (regionaal) expertise team Parkinson en team Gouda een (regionaal) expertise team ALS.

Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland.

Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren.

Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven.

Basalt gaat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van onze zorg en werkt intensief samen met huisartsen en alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Er wordt veel aandacht besteed aan het goed laten verlopen van de ketenzorg. Bovendien werken we nauw samen met mytyl- en tyltylscholen om onderwijs- en revalidatiedoelen op elkaar af te stemmen.

Wij zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen en GZ-psychologen en wij hebben een academiseringsovereenkomst met het LUMC.

Wat kun jij Basalt bieden?

Een afgeronde masteropleiding klinische (neuro)psychologie is vereist, aangevuld met een basisaantekening psychodiagnostiek, basiscursus VGCt en aanvullende cursussen / modules zoals ACT, oplossingsgerichte therapie, basiscursus EMDR en verdieping in diagnostiek.

Je beschikt kennis van en een aantal jaar werkervaring met neuropsychologische diagnostiek en behandeling.

Je hebt een zelfstandige, proactieve, flexibele en enthousiaste werkhouding, staat ervoor open om intensief samen te werken binnen een multidisciplinair team.

Wij zoeken een collega die er alles aan doet om de patiënten (en hun systeem) te ondersteunen bij hun terugkeer in de maatschappij.

Jij verlegt niet alleen de grenzen van de patiënten, maar probeert ook elke dag je éigen grenzen te verleggen, meer te leren en het beste uit jezelf te halen.

Wij zoeken een collega die zowel zelfstandig kan werken als in een team, prioriteiten kan stellenen en daarnaast stressbestendig, integer en flexibel is.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering.

De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling.

Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris. Het salaris bedraagt volgens F.W.

G.-functiegroep 60 bij een fulltime dienstverband minimaal € 3.225 en maximaal € 4.682,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat maakt het als psycholoog aantrekkelijk om bij Basalt te werken?

 • De vakgroep psychologie is goed vertegenwoordigd binnen Basalt met 53 medewerkers : binnen de organisatie zijn meer dan 30 GZ-psychologen werkzaam, wat mogelijkheden biedt om met elkaar te sparren en van elkaar te leren;
 • Basalt steekt fors in op de vertaling van wetenschappelijk onderzoek naar de werkvloer. Ook als psycholoog vertaal je de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op jouw vakgebied naar de werkvloer;
 • Binnen Basalt worden er vier GZ-opleidingsplekken aangeboden;
 • Daarnaast biedt Basalt cursussen aan voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Deelname aan zogenoemde expertgroepen is mogelijk, met als doel om behandelprogramma’s van patiënten doelgroepen te innoveren;
 • Bij Basalt kun je kennis maken met de revalidatie in alle facetten!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier