Hulp- en Vakantiekrachten
Coop Supermarkten
ARNHEM, NL
3 dagen geleden

Hulp- en Vakantiekrachten

Wil je geld bijverdienen in de vakantie, naast school of studie? Hou je van afwisseling? En steek je graag de handen uit de mouwen?

Dan zoekt Coop jou! Als hulp- en / of vakantiekracht ben jij inzetbaar op alle afdelingen. Je werkt in de avond, de weekenden en / of vakanties.

Je vult dan vakken, waarbij je rekening houdt met de houdbaarheid van de producten en zorgt dat de schappen er piekfijn uitzien.

Ook help je met het verwerken van de vracht of met kassawerkzaamheden. In alle gevallen ben je een vriendelijk en enthousiast aanspreekpunt voor de klanten en beantwoord je vragen.

Elke dag een nóg betere winkel voor onze klanten : daar ga jij voor!

Jij :

 • Wilt graag in een supermarkt werken
 • Bent leergierig en enthousiast
 • Bent klantvriendelijk en flexibel
 • Hecht veel waarde aan details
 • Kunt goed samenwerken
 • Hebt een representatieve uitstraling
 • Wij bieden jou :

  Coop zorgt goed voor haar medewerkers. We bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Maar ook : een goede werksfeer en enthousiaste collega’s.

  Werken moet tenslotte ook leuk zijn. Iedere dag is anders in onze winkels. Dat betekent veel afwisseling én uitdaging. Bovendien profiteer je van onze trainingsmogelijkheden om nog beter te worden in je werk.

  Zie jij een baan als hulp- en / of vakantiekracht wel zitten? Reageer dan direct.

  Coop is een bijzondere werkgever

  Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort.

  Werken in onze supermarkten betekent een gezellige sfeer, veel afwisseling, veel contact met klanten en een plezierige omgang met collega's.

  Werken bij Coop is iedere dag anders, maar ook iedere dag hartstikke leuk! Onze meer dan 8.000 medewerkers werken samen aan één doel : topwinkels waar klanten met veel plezier hun boodschappen doen.

  Dit doen zij in een van onze ruim 300 supermarkten, in de twee distributiecentra, in de centrale slagerij of op ons servicekantoor in Velp.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier