HR Officer 1.0 FTE (6 maanden / Heerenveen)
Eurofins
Heerenveen, Netherland
14 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een omzet van 3.

8B€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 25%) en verwacht in 2020 met ca 50.000 medewerkers een omzet van 4.

7B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid.

Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen.

Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands biedt in Nederland laboratoriumonderzoek, consultancy en inspectiediensten aan op het gebied van voeding, diervoeding en water en bestaat uit 10 locaties binnen Nederland, van Zeeland tot Friesland.

Per locatie zijn er meerdere zelfstandig werkende Business Units met elk hun eigen diensten en omvang. Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands maakt een sterke groei en ontwikkeling door, waarbij dynamiek en verandering volop aanwezig zijn.

Functieomschrijving

Voor een van de snelst groeiende bedrijven van Europa zoeken wij een gedreven HR Professional die van afwisseling en uitdagingen houdt.

Yes we can’’ is jouw persoonlijke credo en je hebt inmiddels een positief track-record van gerealiseerde resultaten op het gebied van HR opgebouwd.

Je hebt een moderne visie op de rol en positie van HR en weet dat te vertalen richting jouw eigen handelen. Je draagt bij aan de professionele opbouw van de HR afdeling en jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de afdeling gestructureerd en soepel worden uitgevoerd.

Je bent eerste aanspreekpunt op het gebied van HR van op de locaties van Heerenveen binnen Nederland en je ondersteunt het management bij voorkomende HR zaken zoals werving en selectie, personeels-

en organisatieontwikkeling, ziekteverzuim en HR administratieve taken. Daarnaast ben je gewend om met diverse HR-systemen (zoals tijdregistratie, Verzuimsignaal en AFAS) te werken.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde bachelor opleiding richting Bedrijfskunde en / of Human Resources Management.
 • Je hebt organisatiesensitiviteit en bent in staat 2 stappen vooruit te denken.
 • Excellente communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent resultaat- en doelgerichtheid en stressbestendig.
 • Je werkt nauwkeurig en bent bereid om een stap extra te zetten.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier