Financial Analyst COSI
brunel
Haarlem, NL
4 dagen geleden

Over deze functie

Laat het maken van analyses van maandelijkse rapportages, externe jaarverslagen en budgetrapportages maar aan jou over! Documenten die op jouw bureau terechtkomen bestudeer je nauwkeurig op juistheid, en wanneer cijfers niet lijken te kloppen zoek jij naar het verhaal daarachter.

Alle analyses die jij als Financial Analyst maakt dragen bij aan de inzichtelijkheid voor zowel interne als externe stakeholders.

Denk hierbij aan andere delen van de organisatie zoals Sales, Marketing, Supply Chain Management, Production, IT of Accounting, maar ook contact met klanten, banken en dergelijke.

Jij richt je financiële kennis op verschillende interne en externe controlling vraagstukken, waarbij je tegelijkertijd jouw kennis als Financial Analyst bijspijkert en daarmee ook je kennis van de Life Sciences branche.

Over jou

Ga jij in een nieuwe werkomgeving aan de slag, dan zorg jij dat je snel weet wat er van je wordt verwacht en kijk je waarmee je deze verwachtingen kunt overtreffen.

De kennis die je opdoet zet je om in waarde-toevoegende activiteiten. Herken jij jezelf als Financial Analyst in het bovenstaande en in onderstaand functieprofiel? Neem dan contact op!

 • Je rondde een wo-opleiding af (Finance / Business Administration)
 • Je hebt zo’n 2 jaar ervaring in een analytische, financiële rol
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd als het gaat om Life Science-thema’s
 • Je kunt werken met SAP in een grote bedrijfsomgeving
 • Je bent analytisch en communicatief sterk
 • Je analyseert data aan de hand van Excel, PowerBI of vergelijkbare rapportage-tools

 • Je kent de Plan & Control cyclus binnen beursgenoteerde organisaties
 • Je bent proactief en denkt graag mee in verbeterprocessen (LEAN)
 • Je bent leergierig en wil jezelf graag blijven ontwikkelen
 • Wat wij bieden

  In deze rol als Financial Analyst Life Sciences leer jij diverse opdrachtgevers in deze industrie goed kennen. In een tijdsbestek van twee jaar ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag, of je werkt bij dezelfde organisatie aan verschillende projecten.

  Zo leer je alles over de financiële processen omtrent ontwikkeling, productie en verkoop van Life Science-producten. Per opdracht kijken we samen naar welke opleiding het best aansluit om jezelf te blijven ontwikkelen als Financial Analyst.

  Door verschillende opdrachtgevers binnen dezelfde branche te leren kennen krijg je kennis en inzicht die voor werkgevers erg aantrekkelijk is.

  Zo kun je, samen met jouw persoonlijke Consultant, kijken naar de vervolgstappen bij Brunel. Na een loopbaan bij Brunel kun je zonder problemen aankloppen bij grote multinationals voor de verdere ontwikkeling van jouw loopbaan.

  Jij staat hierbij aan het roer van jouw eigen carrière. Vandaar ook ons motto : Navigate The Future.

  Naast een interessante werkomgeving waarin je continu wordt uitgedaagd, staat Brunel ook bekend om haar gunstige arbeidsvoorwaarden :

 • Een marktconform salaris dat met je meegroeit, mét kans op bonussen
 • Een op maat gemaakt opleidingstraject om jouw skills te blijven ontwikkelen
 • Persoonlijke begeleiding door een Consultant Accounting, Reporting & Control
 • Besparing op je vaste lasten door korting op verzekeringen en de sportschool
 • Een goede pensioenregeling met slechts 2% eigen bijdrage
 • Over ons

  Brunel is een beursgenoteerde internationale organisatie, en daarom weten wij dat alles staat of valt bij kloppende cijfers in rapportages, verslagen en zelfs notulen.

  Het doorfluistereffect willen wij daarom ook zwart op wit zoveel mogelijk voorkomen : het effect waarbij je aan het eind van de rit met ontelbaar veel fouten zit, en niet eens weet waar die precies zijn ontstaan.

  Gelukkig maken financiële experts zoals jij het ons een stuk gemakkelijker : dankzij jullie cijfermatig inzicht, perfectionisme en engelengeduld maken jullie het mogelijk dat financieel inzicht én overzicht altijd binnen handbereik zijn.

  Dat gunnen wij onze opdrachtgevers ook. Tegelijkertijd willen wij blijven kijken hoe jij jezelf kunt blijven ontwikkelen op de werkvloer bij opdrachtgevers, of dat nu in de vorm is van virtuele trainingen of fysieke bijeenkomsten.

  Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw financiële carrière binnen de Life Sciences-branche? Solliciteer vandaag nog.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier