Klantmanager
Matchpartner
Lelystad, NL
3 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij een juridisch sterk onderlegde klantmanager, met kennis van de TONK en TOZO regelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

TONK en TOZO zijn zeer actueel op dit moment en daarom zoeken we versterking voor onze opdrachtgever op dit gebied. Ben jij juridisch sterk, ken jij de participatie wet en heb je affiniteit met de wmo?

Reageer dan snel. Wij zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt en dat jij verder kan groeien. Het is een pré als je al ervaring hebt met deze regelingen, het is namelijk belangrijk dat je er 'meteen staat'.

Vaardigheden

 • een opleiding op MBO+ niveaukennis van de TONK, Participatiewet, de Algemene wet bestuursrecht en voorliggende voorzieningen;
 • ervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld bijzondere bijstand, Bbz,TOZO)kennis en ervaring met de suite sociaal domein, Suwinet, PKOkennis van mens centraal, iburgerzakenalert op privacy, informatieveiligheid en fraudeHerken jij je (grotendeels) in dit profiel?

  Dan komen we graag in contact met je.

  Over de werkgever

  Je gaat werken bij een gemeente die volop in ontwikkeling is.

  Het is een jonge gemeente en dus nog volop in ontwikkeling. Je komt werken in een stad waar de pioniersmentaliteit nog altijd heerst.

  Dit zie je ook terug in jouw werk. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te ontwikkelen met veel eigen verantwoordelijkheid.

  € 2500-3700 op basis van 36 uur en afhankelijk van kennis en ervaring

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier