Junior Civiele Techniek
Koninklijke BAM Groep
Gouda, Nederland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Onze maatschappij verandert voortdurend, en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, data, en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften.

Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren nam, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces : robotisering, 3D-printers, drones.

Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Als starter op de arbeidsmarkt heb jij kennis van de nieuwste technieken en technologieën, waardoor je innovatie kan stimuleren!

Bij BAM Infra werken specialisten in leidingen, industrie en rail. Denk hierbij aan opslag- en distributiesystemen voor gas, (afval)water en warmte, maar ook aan toepassing en innovatie van spoortechnische materialen.

Je kunt je loopbaan bijvoorbeeld starten als werkvoorbereider, monteur, technisch ontwikkelaar, uitvoerder, engineer, calculator, BIM specialist of tekenaar.

Lees de ervaringen van huidige starters bij BAM in hun testimonials!

Wie zoeken wij?

 • Je zit in het laatste jaar of bent klaar met jouw mbo, hbo of wo opleiding richting civiele techniek of daaraan gerelateerd;
 • Je komt graag met vernieuwende ideeën, voelt je goed in een veranderende omgeving en werkt gemakkelijk samen met verschillende mensen.
 • Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij de BAM Business School, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.

  BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

  Over ons

  Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

  BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in : Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.

  Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

  Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management.

  De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

  BAM's jaaromzet bedraagt ruim € 7 miljard, de Groep telt meer dan 20.000 medewerkers en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier