(Robot)lasser
Raaak Personeel B.V.
Bergen op Zoom, nl, NL
4 dagen geleden
source : Joblift

Heb jij ervaring met lassen en wil je graag ontwikkelen tot Robotlassen? Werk je graag in een innoverend plaatbewerkingsbedrijf?

Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor een van onze opdrachtgevers in Bergen op Zoom zijn wij wegens groei op zoek naar een Lasser die zich graag wil ontwikkelen tot Robotlasser.

Het bedrijf waarin je komt te werken is een internationale onderneming met een indrukwekkend machinepark dat zich specialiseert in engineering, plaatbewerking, poedercoaten en assemblage.

Kenmerkend voor het bedrijf is de enorm schone en gestructureerde werkplaats. Daarnaast onderscheidt onze opdrachtgever zich door het gebruik van de nieuwste volautomatische productietechnieken.

Daarom zijn hiervoor Robotlassers nodig.Als Robotlasser speel je samen met het bedrijf in op de wensen van de klant. Er wordt voor de grotere series gebruik gemaakt van lasrobots van het merk Cloos.

Jij hebt ervaring opgedaan met het lassen en je wil graag binnen de organisatie begeleidt worden tot het zelfstandig kunnen besturen van de robots.

Het werk vindt plaats in 2-ploegen van 06 : 00 tot 14 : 00 uur en van 14 : 00 tot 22 : 00 uur.Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding-

In het bezit van een technisch diploma c.q. lasdiploma niveau 2 / 3 MIG-MAG / TIG;- Leergierig;- Tekening kunnen lezen;-

Je werkt graag in een omgeving waarin je kunt meedenken;- Woonachtig in een straal van 30 km rondom Bergen op Zoom.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier