Sales Support Agent – Bofrost
Euroccor
Middelburg, Zeeland, Nederland
4 dagen geleden

Hou jij van sales en wil je je daarin nog verder ontwikkelen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging... in het buitenland?

Word dan onze nieuwe salesmedewerker en ga een gaaf avontuur tegenmoet. Lees de vacature en solliciteer!WERKLOCATIE : SOFIA, BULGARIJEJouw functie : Als Sales Support Agent voer je leuke in- en outbound gesprekken met klanten die gebruik maken van vriesverse, aan huis geleverde producten.

Je geeft persoonlijk advies gericht op de behoeften van de klant. Door jouw enthusiasme en inlevingsvermogen plaats je nieuwe orders en dank zij jouw excellente service, leg je de basis voor een sterkte relatie met jouw klanten.

Hoewel je minder inbound gesprekken hebt, maakt de combinatie van in- en outbound het werken op dit project erg afwisselend.

Vanuit de training ken je de producten goed, weet je waar je moet op letten in een dergelijk gesprek en zet je jouw overtuigingskracht in.

Wat vragen wij van jou : Je bent communicatief sterk, maakt makkelijk contact en bent doortastend in gesprekkenJe praat vlot Nederlands en kan jezelf goed uitdrukken in het EngelsJe beschikt over een gezonde dosis humorje bent een doorzetter die een energieke werkomgeving zoekt waar prestaties beloond wordenErvaring in de horeca, als verkoopmedewerker, in een contact center, in de customer service,.

 • Dit is zeker een pluspunt.Klant- en service gerichtPassie voor kwaliteitsvolle productenWat bieden wij jou : Een leuke buitenlandse ervaring in een samenwerkingscultuur waarin we elkaar uitdagen om nieuwe manieren te vinden, om beter, sneller en slimmer te zijn in wat we doen.
 • We hechten veel waarde aan persoonlijke training en ondersteuning van agenten. Elke collega bekleedt een cruciale positie binnen ons bedrijf.

  De prestaties van elke collega dragen bij aan ons succes. Bij Euroccor investeren we in persoonlijke ontwikkeling die kansen creeert om zich verder te ontwikkelen en mogelijk door te groeien.

  Thuiswerken tijdens deze corona crisis wij zorgen voor een windows PC, jij zorgt voor een snelle internet verbindingMooi basis salaris met aantrekkelijke bonussen op basis van de behaalde targetsIndividuele training, begeleiding en coachingPrive gezondheidsverzekeringCompany virtual events Body / Mind / Soul to stay connected with colleagues / friendsEuroccor verzorgt een uitstekend relocatiepakket! Onze HR begeleidt jou persoonlijk vanaf het ogenblik dat je ons aanbod aanvaardt tot jouw eerste werkdag.

  Ook na jouw start, blijven wij in contact om jou goed te laten integreren in zowel het bedrijf als in de stad Sofia.Enthousiast : Reageer gelijk via de sollicitatiebutton en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Wil je meer weten?

  Neem contact op via euroccor thenextcrowd.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier