Medewerker klantenservice
APS Uitzendburo B.V.
Schijndel, NL
7 dagen geleden
source : Joof.nl

Functieomschrijving Wil jij graag het visitekaartjezijn voor onze opdrachtgever en beheers jij de Nederlandse enEngelse taal?

Kom jij graag te werken in een groeiende, stabieleorganisatie? Lees dan snel verder. Wij zijn op zoek naar eenCustomer Service Medewerker die het eerste aanspreekpunt gaat zijnvoor zijn of haar klanten.

Jouw takenpakket bestaat grotendeelsuit : Het ondersteunen van collega’s bij het beantwoorden van vragenper telefoon en e-

mail Je adviseert en informeert de klanten bijaanvragen en opdrachten Je beantwoordt vragen over verkooporders,prijzen en producten Het opmaken van exportdocumenten Je lostonduidelijkheden over orders samen met de klant op Je behandeltalle binnenkomende orders Je verwerkt gegevens in het systeem Jebewaakt de levertijden Je fungeert als sparringpartner voor debuitendienst Als Customer Service Medewerker kom je in eengemotiveerd en gedreven team terecht van drie collega’s op deafdeling binnen een grote organisatie.

Er zijn binnen deze functiemogelijkheden voor zowel 32 als 40 uur per week. Functie-eisen Wijdenken dat je de functie het best kan uitoefenen als je voldoet aande gestelde eisen : Je beschikt over minimaal MBO niveau 4 Jebeheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Duits en / of Frans is eenpré Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijkeadministratieve functie Je bent klantvriendelijk en service gerichtBedrijfsomschrijving Er hangt een informele sfeer, no-

nonsense enje wordt actief betrokken bij de organisatie. Het betreft een goedgeorganiseerde omgeving met gespecialiseerde en gepassioneerdemedewerkers.

Locatie / Standplaats SCHIJNDEL Arbeidsvoorwaarden Watkrijg je daarvoor terug? Salaris tussen de € en € bruto per maandop basis van 40 uur per week Een verantwoordelijke zelfstandigefunctie voor de langere termijn met uitzicht op een vastdienstverband Je komt te werken in een moderne internationaleorganisatie Je krijgt de kans om processen te verbeteren Je komt tewerken binnen een gedreven team waar het accent ligt opcollegialiteit Het biedt je kansen om jezelf te ontwikkelen enintern door te groeien Sollicitatieprocedure Ons referentienummer : 0030000417 Bezoek voor meer informatie over de vacature CustomerService Medewerker of solliciteer online op de vacature CustomerService Medewerker .

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier