Verpleegkundig specialist
Livio
Enschede, Nederland
2 dagen geleden

Jouw werk

Als verpleegkundig specialist ben je een zelfstandig behandelaar met een zelfstandige bevoegdheid om vastgestelde medische taken uit te voeren, diagnoses te stellen en een behandeling te starten.

Je bent voor de cliënt, familie en het zorgteam het eerste aanspreekpunt voor de medische behandeling. Je coördineert daarbij het multidisciplinaire team en vervult zo een brugfunctie tussen het verpleegkundige en het medische domein.

Daarnaast onderzoek, behandel en begeleidt je cliënten met (samengestelde) aandoeningen op complex verpleegkundig, somatisch-medisch, psycho-sociaal en / of sociaal-maatschappelijk gebied.

Naast geneeskundige zorg voor ouderen heb je bij Livio ook mogelijkheden te worden ingezet bij cliënten met aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel.

Het Medisch Team van Livio bestaat uit Specialisten Oudergeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten en Praktijkondersteuners.

Binnen ons team is een vacature vrijgekomen voor een Verpleegkundig Specialist.

Jij bent als VS de schakel tussen het team en de behandelaren. Jij kent je collega's. En je weet hoe je het beste uit het team kunt halen.

Je werkt samen vanuit de juiste ondersteuning, coaching en intervisie. Je hebt een adviserende, ondersteunende en begeleidende rol naar de cliënten toe.

Allemaal met als doel dat de bewoner in het verpleeghuis en de cliënt in de woonzorg-locatie de zorg en ondersteuning krijgt die hij wenst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier