Planner Service en Onderhoud
Regiodienst
Zwijndrecht, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als service en onderhoudsplanner binnen de dakdekking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Het bedrijf is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbeddekingsbranche en is onderscheidend in partnership en professionele advisering.

Het bedrijf telt meer dan 300 professionals, die samen garant staan voor een hoge kwaliteit en optimale service. Het bedrijf is al 30 jaar werkzaam door het hele land.

Zij is gespecialiseerd in dakdekking, maar ook service en onderhoud.

Functie

Als Planner Service en Onderhoud ben jij er verantwoordelijk voor dat monteurs worden ingepland voor service en onderhoudswerkzaamheden.

Op planmatige wijze, in een hectische omgeving. Op het moment dat de melding binnen komt beoordeel jij de aard van de storing, welke oplossing hierbij geboden kan worden en plan je deze werkzaamheden in.

Als Planner Service en Onderhoud ontvang je leiding van de vestigingsmanager Best en de Service en Onderhoudsmanager Nederland.

Je stemt af met de technisch adviseur service en onderhoud van de regio. Je geeft leiding aan enkele service en onderhoudsmonteurs en een administratief medewerker.

De planner is verantwoordelijk voor de uitvoering van een tijdige en adequate planning en afstemming daarover met alle betrokkenen : zowel met klanten als met monteurs en met de administratie.

Tevens ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige administratie van alle gegevens. Je denkt mee over het verbeteren en structureren van processen en werkzaamheden, wat bijdraagt aan een groei van het bedrijf.

Functie eisen

Als planner service en onderhoud word het volgende verwacht :

 • Je kunt verantwoordelijkheden goed op jezelf nemen, je denkt in het belang van klanten en in het belang van het personeel.
 • Je beschikt over een probleemoplossend vermogen en je kunt prioriteiten stellen.(analytisch en accuraat)
 • je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je toont initiatief en eigenaarschap, je hebt geen 9-5 mentaliteit.
 • Je bent besluitvaardig
 • Je kunt goed samenwerken in een team en bent servicegericht.
 • Je beschikt over een MBO / HBO werk-en denkniveau, bij voorkeur in een bouwkundige richting
 • Je hebt een ruime ervaring als planner en / of als werkvoorbereider
 • Ervaring met en kennis van bitumineuze en kunststofdakbedekkingen is een pré.
 • Aanbod

  Je kunt van het bedrijf goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier