Medior Developer
PHIND
Dordrecht, Zuid Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie Voor een van PHIND’s business partners ben ik opzoek naar een Medior Developer. Het bedrijf waar je komt te werken is baanbrekend.

Er word door middel van GPS en Track&Trace technieken serieus gewerkt aan een beter wereld. Denk aan zaken als diefstal of andere overtredingen, worden met het software pakket van dit bedrijf voorkomen.

Het draait niet om kleine zaken. Namelijk om grote vrachtwagens of schepen vol waardevolle spullen gericht op de internationale markt.

Gebruikers van de software waaraan gaat werken zijn s’werelds grootste transport organisaties. Jouw software beschermd letterlijk miljoenen per dag.

Dit doe je bij een organisatie met ruim 10 jaar ervaring in het vak, met 6 andere collega’s. Deze hoogopgeleide omgeving werkt stimulerend en iedereen denkt hier pro actief met elkaar mee.

Je collega’s zijn tussen de 21 en 38 jaar oud en allemaal open en vriendelijk naar elkaar. Er word hard gelachen samen maar nog harder geprogrammeerd.

Functie Binnen deze organisaties word jij een van de een van de twee Medior Developers. Je ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt een web-

applicatie geschreven in Door de complexiteit die bij dit product komt kijken controleert iedereen elkaars werk. Je zult 80% in de back-

end bezig met en 20% in de front-end. Voor de back-end technieken wordt gebruikt gemaakt van SQL en in de front-end AngularJS.

Daarnaast is deze club niet voor niets marktleider. Dat wordt je enkel door innovatie. Daarom wordt het hier uiteraard veel gewerkt met Azure en zijn de helemaal up-

to-date met .NET Core, namelijk de variant. Binnen dit bedrijf is hard lachen misschien wel belangrijker dan hard werken.

Is dat iets waar jij jezelf in herkent? Dan zie ik graag je CV tegemoet. Voorwaarden : €2700 tot €4000 40 uur per week afhankelijk van je ervaring en achtergrond 25 vakantiedagen 8% vakantiegeld Flexibele werktijden 50% werkgeversbijdrage aan je pensioen Interne en externe opleidingsmogelijkheden Een gezellig team waar iedereen ruimte en vrijheid krijgt Eisen : HBO / WO diploma in de richting Computer Science of Informatica Minimaal 3 jaar ervaring met C#, , MVC en SQL

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier