VERPLEEGKUNDIGE
Liberein
Liberein, Enschede, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten.

Even babbelen bij de koffie. Of gewoon gezellig de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen.

Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen.

Ook zijn er specifieke doelgroepen als Korsakov, jong volwassenen met dementie en gerontopsychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor diverse locaties, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de uitdagende functie van verpleegkundige.

Uren in overleg voor onbepaalde tijd .

Wat ga je doen?

 • je ondersteunt, begeleidt en verpleegt de cliënt volgens het opgestelde zorgplan;
 • je verricht verpleegkundige handelingen;
 • je begeleidt collega persoonlijk begeleiders;
 • je gaat werken in een zelforganiserend team. Gezamenlijk hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de zorg en welzijn van de cliënten;
 • je maakt afspraken met cliënten, familie en behandelaren om de beste zorg
 • te kunnen verlenen;
 • je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier