Grondwerker met C rijbewijs
Logistic Force
Uden, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor deze specifieke vacature zoeken wij een chauffeur met een C rijbewijs, die graag in de buitenlucht bezig wil zijn, fysiek werk ziet als een sportieve uitdaging en niet vies is van het werken met zand,grind,veen,puin en stof.

WAT GA JE DOEN?

Jouw job als grondwerker met chauffeurs kwaliteiten is alles behalve een standaard baan. Je start vroeg in de ochtend en eindigt wanneer het werk klaar is.

Onderweg naar huis evalueer jij je werkdag lekker achter het stuur in de vrachtwagen.Gelukkig slaap je wel iedere nacht gewoon in je eigen bed en zijn het allemaal dagdiensten die je werkt.

fysieke uitdagingen zie jij als een sportieve bezigheid, daardoor kun jij s'avonds gewoon lekker op de bank ploffen in plaats van jezelf in het zweet werken in de sportschool.

Je bent ook bezig met een nauwkeurig werkje. Jij zorgt er namelijk voor dat de internetkabels ,wortels van bomen, de treinrails en eventueel daken of kruipruimtes zo veilig en voorzichtig mogelijk vrij worden gemaakt van zand,puin,klei of stenen.

Het is vanzelfsprekend dat jij de adviezen en regelgeving omtrent de veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen opvolgt.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Het rijbewijs C (Niet in huis maar op zak);
 • Jij bent representatief, zowel op de weg als daarbuiten;
 • Een geldige bestuurderskaart en je code 95 is op orde;
 • Affiniteit en ervaring in de grondwerken is een must.
 • Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel!
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

  Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst.

  Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy extra certificaten haalt of bijvoorbeeld je CE-rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

  Lijkt dit je wat? Solliciteer in de zevende versnelling!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier