.NET Developer / C# / DevOps / Zorgsector
iSense
Utrecht, Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Wil jij als C# .NET developer die graag aan de slag gaat met de nieuwste technologieën? Wil jij graag aan de slag bij een internationaal bedrijf en wil jij dat jouw werk als backend developer door miljoenen mensen gebruikt wordt?

 • En ga jij graag aan de slag binnen een groeiende organisatie? Lees dan nu verder! Functie-eisen HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Object geörienteerd- of test driven development is een pre; Kennis an sector specifieke technieken is een pre;
 • Kennis van web based protocollenis een pre; Ervaring binnen met CI / CD binnen een Devops team of middels Agile / Scrum is een pre;
 • Ervaring met Cloud based technieken is een pre; Bedrijfsomschrijving Als C# / .NET developer kom je te werken bij een internationale en gerenommeerde partij in de zorg met een prachtig pand midden in de bossen in regio Veenendaal.

  Ze richten zich al ruim 12 jaar op het ontwikkelen van software voor diverse grote en bekende zorggerelateerde organisaties wereldwijd.

  De webbased applicaties waar jij als backend C# / .NET developer aan gaat werken maakt het onder meer mogelijk voor patiënten om hun informatie in te zien.

  Daarnaast zorgen de ketenoverstijgende oplossingen waaraan jij werkt voor een directe verbeteringen binnen de gehele sector.

  Door de toenemende vraag van hun producten en omdat ze constant willen blijven innoveren, zijn ze flink aan het groeien waardoor er ruimte is voor meerdere C# / .

  NET ; Deze organisatie bestaat uit ongeveer 200 medewerkers waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van diverse innovatieve software oplossingen voor de zorg, die nu al door ruim 6 miljoen gebruikers wereldwijd gebruikt worden.

  Hiervoor werken ze momenteel met ongeveer 8 scrumteams, bestaande uit C# / .NET developers, testers en een architecten. De oplossingen die zij realiseren zijn voornamelijk web-

  based. Binnen de rol als C# / .NET developer ben jij verantwoordelijk voor het creëren van hoogstaande en goed geteste code voor de backend van de web-

  based applicaties die de organisatie maakt. Hierbij is secuur werken enorm belangrijk, aangezien je de verantwoordelijkheid hebt over onder meer de beveiliging van een grote hoeveelheid patiëntendossiers.

  Natuurlijk doe je dit niet alleen. Met een team van enthousiaste collega's kom je vaak samen om jullie technische kennis te delen, daarnaast biedt de organisatie jou de opleidingsmogelijkheden waarmee jij jouw kennis en vaardigheid naar een nog hoger niveau kan tillen.

 • Daarnaast krijg jij binnen deze rol als backend developer de kans om te werken met de nieuwste object georiënteerde technieken om zodoende innovatieve producten te creëren die direct het leven van miljoenen mensen positief beïnvloed, de functies en features die je maakt zijn dan ook op basis van de wensen van de ;
 • Kortom; lijkt het jou gaaf om aan de slag te gaan bij een groeiende, innovatieve en internationale organisatie met een groot bereik?

 • Reageer dan nu! Locatie / Standplaats Utrecht Arbeidsvoorwaarden 32-, 36- of 40-urige werkweek mogelijk; Opties voor thuiswerken;
 • 13de maand; 25 vakantiedagen; Opleidingsmogelijkheden; Uitstekende pensioenregeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier