Verpleegkundige
Randstad
Breda, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wil jij als verpleegkundige werken in de gehandicaptenzorg en zelf je werkuren bepalen? Dan heb ik een leuke optie voor jou!

Jouw werk

Voor Amarant in Breda en directe omgeving zijn wij op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich graag willen inzetten voor het welzijn en geluk van mensen met een beperking.

Je gaat aan de slag op verschillende woonlocaties waar je ervoor zorgt dat de bewoners een veilig thuis hebben en gewaardeerd worden zoals ze zijn.

Als verpleegkundige biedt je de zorg en begeleiding die nodig is en help je problemen verminderen. Daarnaast stimuleer je de zelfredzaamheid van de bewoners.

Zelfstandig waar het kan en samen waar het moet!

Jij geeft zelf aan hoeveel en wanneer je beschikbaar bent. Je hebt werk- of stage ervaring in de gehandicaptenzorg, daardoor ben jij inzetbaar op verschillende locaties.

Amarant

Amarant heeft veel verschillende locaties in en rondom Breda waar onder andere wonen, werken en dagbesteding wordt geboden.

Jij gaat als verpleegkundige aan de slag op verschillende woonlocaties. Zo kun je nieuwe ervaringen op doen en is iedere dag anders.

Wanneer jij bij één locatie een goede klik voelt, is het natuurlijk ook mogelijk om te bespreken om vaker op deze locatie te werken.

Bij Amarant staat 'gelukkig werken' centraal.

Wat bieden wij?

 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van jouw ervaringsjaren
 • Een leuke en afwisselende baan met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen
 • Een flexibele baan, waarbij jij precies kan aangeven wanneer jij kan werken
 • Een ruim aanbod aan scholingen, trainingen en cursussen o.a. vanuit Randstad Boost
 • Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige
 • Hebt werk- of stage ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Wil jij als verpleegkundige echt iets betekenen voor een ander én beschik jij over het juiste diploma? Druk dan op het knopje solliciteren onderaan de pagina!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier