Senior IT auditor
Menzis
Groningen
4 dagen geleden

Senior IT auditor

Groningen / Wageningen 36of in overleg afwi uur WO Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als senior IT auditor ben je een expert in het beoordelen van de IT systemen en processen van Menzis. Je zorgt voor kwalitatief goed uitgevoerde audits en de uitkomsten hiervan vertaal je naar bruikbare adviezen voor directie en management.

Ook ben je betrokken bij impactvolle strategische en organisatorische veranderingen op het gebied van IT.

De senior IT auditor die wij zoeken, komt ons helpen een werkende methode voor data-analyse in te voeren. Voor het zover is, moet je een nieuwe aanpak uitdenken, implementeren en vervolgens operationaliseren.

Dit betekent pionieren en experimenteren.

Je legt proactief verbinding met verschillende stakeholders. Dit zijn bijvoorbeeld de managers en medewerkers van de GRC afdelingen, de directeur Informatievoorziening en de externe accountant.

Data-analyse zien wij als een potentiële opstap naar het gebruik van Robotics en Artificial Intelligence in audits.

Wat breng je mee?

 • WO-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld data science;
 • ervaring met data-analysetools, bijvoorbeeld ACL, IDEA of SQL;
 • kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • een postmaster RE, RA of RO is een pre;
 • je bent verander- en resultaatgericht;
 • je kunt overtuigend advies geven;
 • goede onderhandelingsvaardigheden.
 • De afdeling

  De afdeling Internal Audit geeft interne en externe stakeholders extra zekerheid en proactief advies over de kwaliteit van de interne beheersing.

  De afdeling rapporteert periodiek rechtstreeks aan de CEO en is gesprekspartner van de directieraad, de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen.

  Bij Internal Audit zijn we continu bezig om ons te ontwikkelen zodat we onze stakeholders de beste assurance en adviezen kunnen geven.

  Aansluiting houden met ontwikkelingen in onze snel veranderende wereld is daar onderdeel van.

  Onderwerpen die de afdeling Internal Audit onderzoekt, zijn onder meer de inrichting en werking van de governance, het functioneren van het risicomanagement, de beheersmaatregelen om strategische doelstellingen van Menzis te realiseren, de naleving van wet-

  en regelgeving, de betrouwbaarheid van de informatie en de beheersing van programma’s en projecten.

  Bij Internal Audit werken 13 auditors die een financial, operational of IT audit deskundigheid hebben.

  Wat krijg je terug?

  We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteitgericht. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht.

  Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering, goede studiefaciliteiten en een leaseauto.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen.

  De functie is gewaardeerd in schaal 11 van de CAO voor Zorgverzekeraars.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier