Accountant
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Ben jij een ondernemende allround accountant die toe is aan de volgende carrièrestap naar een sterk merk in de Food & Beverage industrie?

Ben je goed met cijfers en vind jij het leuk om een proactieve bijdragen te leveren aan het verbeteren van processen dan is dit een interessante functie voor jou.

Organisatie-en afdelingomschrijving

Deze toonaangevende bekende restaurantketen, met vestigingen door heel Nederland, is een van de meest vooruitstrevende organisaties in de Food & Beverage branche.

Ze staan bekend om hun kwaliteit producten, uitstekende service en huiskamergevoel. De cultuur is ondernemend, dynamisch en tegelijkertijd no nonsens.

Door de sterke groei van de organisatie en de uitbreiding van het Finance team is onze opdrachtgever op zoek naar een hands-on Senior Accountant.

Functieomschrijving

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om met het team zorg te dragen voor de gehele administratie van meer dan 20 BV's.

Je werkt direct samen met twee andere Seniors en wordt hierbij ondersteund door drie Junior Accountants. In deze brede functie rapporteer je rechtstreeks aan de Hoofd Administratie en zijn je voornaamste verantwoordelijkheden :

 • Voeren van de dagelijkse administratie (debiteuren / crediteuren);
 • Maandafsluiting;
 • Opstellen jaarrekeningen van meerdere entiteiten;
 • Opstellen financiële rapportages;
 • Fiscale aangiften;
 • Actieve bijdrage leveren bij het verbeteren van processen en systemen;
 • Begeleiden van Junior Accountants bij dagelijkse werkzaamheden.
 • Profiel

  Voor deze brede functie als Senior Accountant, waarin je deel gaat uitmaken van een sterk groeiend bedrijf, zijn we op zoek naar een kandidaat met een afgeronde financiële opleiding.

  Heb je minimaal 4 jaar ervaring (bij voorkeur is deze ervaring opgedaan in het bedrijfsleven maar dit kan ook binnen de samenstelpraktijk zijn) als allround accountant, inclusief ervaring met het opstellen van jaarrekeningen?

  Solliciteer dan nu!

  Ben je iemand die in journaalposten kan denken en die het leuk vindt om met cijfers bezig te zijn?

  Dan willen wij je graag spreken!

  Sta je stevig in je schoenen en ga je veranderingen niet uit de weg?

  Maak dan deze carrièrestap!

  Heb jij ook nog eens kennis van Unit4 (pré)?

  Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

  Aanbod

  Salarisindicatie 3800-4300 euro per maand plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Herken jij jezelf in bovenstaande punten neem dan contact op met Hein de Bie op 036-5305720 of per mail h.debie yourp.nl .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier