Productinrichter - BIS BLS BIM Object
Aegon
The Hague
5 dagen geleden

Bouw jij mee met dit innovatie team om de meest slimme en efficiënte schadeverzekeraar van Nederland te worden?

Aegon Schade Particulier heeft als doel om de meest slimme en efficiënte schadeverzekeraar van Nederland te worden met loyale klanten.

Wij geloven dat dit ons gaat lukken door goed naar onze klanten en adviseurs te luisteren en verbeteringen snel te implementeren.

Geen beloften, we DOEN het gewoon!

Zo hebben we resultaten geboekt waar we erg trots op zijn én wat naar meer smaakt :

 • de klanttevredenheid (A-NPS) is in 1 kwartaal gestegen met 37 punten, én
 • is het digitaliseringsgraad na jarenlang stabiel te zijn, nu -na de gerichte acties- gestegen naar 71%.
 • Kom jij ons multidisciplinaire digitaliseringsteam Dafne & de Schippers versterken om tot nog meer gave ideeën en implementaties te komen ten behoeve van onze klanten en adviseurs?

  Wie zijn wij?

  Niet het (hoger) management, maar het agile team van Aegon Schade Particulier is hier leidend. Legacy systemen? Die hebben we niet meer! Dat is een van de vele redenen waarom wij elke dag weer met plezier werken bij het leukste team van Aegon Schade Particulier.

  Dagelijks zijn we met veel enthousiasme met elkaar op zoek hoe we stap voor stap onze doelen kunnen bereiken.

  Aegon Schade Particulier werkt agile met 5 scrum teams, conform het framework SAFE.

  Elk team heeft een eigen doelstelling, wat is afgeleid van onze hoofddoelstelling : De meest slimme en efficiënte schadeverzekeraar van Nederland worden met loyale klanten.

  Het multidisciplinaire team Dafne & de Schippers helpt hieraan mee door onder andere de tevredenheid van klanten en adviseurs en het digitaliseringspercentage te verhogen.

  We zorgen er bijvoorbeeld voor dat een klant digitaal en eenvoudig zijn schademelding of wijziging kan doorgeven. Dat kan een adviseur door bijvoorbeeld de koppeling met Aplaza waardoor hij administratieve tijd bespaart en hierdoor meer tijd overhoudt om onze klanten te bedienen.

  De verbeteringen bedenken we niet alleen maar zelf, we luisteren goed naar onze klanten en adviseurs. Zo organiseren we sessies met adviseurs en koppelen we op structurele basis terug welke verbeteringen we hebben doorgevoerd.

  Het enthousiasme wat we terugkrijgen geeft zoveel energie en zorgt ervoor dat we steeds meer nieuwe verbeteringen willen implementeren!

  Wat ga je bij ons doen?

  Bij Team Dafne en Schippers ben jij de Productinrichter. Jij zorgt er onder meer voor dat op snelle en gemakkelijke wijze verbeteringen in een dialoog met de klant of adviseur worden doorgevoerd.

  Het directe resultaat van jouw werk is dat Aegon haar klanten en adviseurs nog beter en nog sneller via self service kan bedienen.

  Hiervoor maak of review jij het functioneel- en teachnischontwerp, bouw je dit in ons schadesysteem test je de technische aanpassingen.

  Profiel

 • Je hebt een afgeronde studie (HBO of WO), bij voorkeur een IT studie
 • Kennis van (schade)verzekeringen
 • Ervaring of sterke affiniteit met programmeren of configureren, beheersen van XSLT is een pré
 • Ervaring met het maken van functionele- of technische ontwerpen
 • Je beschikt over de volgende competenties : NauwkeurigInitiatiefProbleem oplossend vermogenKwaliteitsgerichtAnalytisch
 • Aanbod

  Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie.

  Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings-

  en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • Een concurrerend salaris
 • Daar bovenop een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris.
 • Goede werk / privé balans met minimaal 27 vakantiedagen.
 • Een passende reiskostenvergoeding.
 • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.
 • Heb je interesse in jouw mogelijkheden bij Aegon, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Een online test maakt deel uit van het selectieproces.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manja de Jong, IT Recruiter, +31 (06) 83644499,

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier