Sales Engineer Installatietechniek
LMH Engineering
Amsterdam, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Sales Engineer Installatietechniek

Heb jij een technische HBO diploma? Ben je analytisch sterk en gevoel voor commercie? Wil je carrière maken zowel op nationaal als internationaal gebied?

Dan heb je de juiste vacature voor je.

Wat ga je doen als Sales Engineer installatietechniek?

Als Sales Engineer werk je nauw samen met klanten (bijvoorbeeld ingenieursbureaus en aannemers), de sales-teams en de ontwerpers om de verkoop van specifieke producten te bevorderen.

In jouw rol bouw je aan relaties bij de ingenieursbureaus waarvoor jij verantwoordelijk bent. Met jouw technische kennis en commerciële drive lever jij toegevoegde waarde in de voorschrijvende markt.

Je zorgt ervoor dat oplossingen in de ontwerpfase van het bouwproces worden opgenomen. Hiernaast ondersteun jij de sales collega's bij technisch complexe vraagstukken, zowel op de bouw als op kantoor bij uitvoerende partijen.

Je draagt ook zorg voor berekeningen, zoals bijvoorbeeld ankerbelastingen en het uitvoeren van testen, het geven van technische adviezen, trainingen en presentaties.

Jouw technische kennis maakt het verschil in het verkoop proces en maakt het verschil voor onze klanten.

Enerzijds besteed je tijd aan jouw eigen relaties en anderzijds ondersteun jij jouw sales collega's. In deze functie zit je niet stil, meer dan de helft van jouw tijd ben je onderweg.

De rest van je tijd bereid je bezoeken voor, werk je adviezen uit of geef je seminars voor specialisten uit het veld. Tenslotte rapporteert je aan de Head of Engineering.

Dit wordt jou aangeboden!

 • Een mooi salaris
 • Auto, laptop, telefoon
 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden
 • Prestatiebonussen
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. premievrij pensioen
 • Diverse faciliteiten als Bootcamp, fitscan en sportieve events
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een HBO diploma (WTB / Bouwkunde / Technische Bedrijfskunde)
 • Commerciële drive
 • Oplossingsvermogen
 • Hier ga je werken!

  Je komt te werken bij een toeleverancier van technologisch leidende producten, systemen en services voor de (internationale) bouw.

  Met meer dan 75 jaar ervaring heeft deze organisatie naam gemaakt als pionier van uitzonderlijke producten en services. Met meer dan 28.

  000 medewerkers in meer dan 120 landen kan jij zowel op nationaal als internationaal gebied aan je carrière bouwen. Zie jij jezelf werken bij een dergelijk bedrijf? Solliciteer dan snel!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Kevin Snaterse via (010) 754 2727 of mailen naar kevin.

  snaterse lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €30000 - €45000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier