Verslavingsarts KNMG/ ANIOS/ Verpleegkundig Specialist
Parnassia Groep
Zoetermeer
4 dagen geleden

Verslavingsarts KNMG / ANIOS / Verpleegkundig Specialist Parnassia Groep zoekt voor het verslavingsteam Zoetermeer een verslavingsarts KNMG, ANIOS of verpleeglundig specialist.

Dit ga je doen Heb jij passie voor en een visie op verslavingszorg? Kom dan werken in het verslavingsteam van onze totaalvestiging in Zoetermeer.

Het verslavingsteam in Zoetermeer biedt verslavingszorg aan cliënten in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. De locatie bevindt zich in het Stadshart van Zoetermeer, op 5 minuten lopen van de RandstadRail.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor :

 • De medische intakes, screeningsgesprekken en aanvullend diagnostisch onderzoek
 • De integraliteit van het behandelproces
 • Als lid van het multidisciplinaire team - dat bestaat uit een klinisch psycholoog / manager zorg, psychiater, artsen en verpleegkundigen - participeer je in het multidisciplinaire overleg
 • Dit ben jij

 • Je bent BIG geregistreerd als basisarts of verpleegkundig specialist of KNMG geregistreerd als verslavingsarts
 • Je hebt ervaring in de verslavingszorg
 • Je bent een teamplayer
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 16-20 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en bedraagt minimaal € 4053,- en maximaal € 6564,- (FWG 65 / 70) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier