Medewerker debiteurenadministratie
Randstad
SITTARD, NL
3 dagen geleden

Vacature medewerker debiteuren Sittard 40 uur zicht op vast dienstverband

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen een dynamische en gezellige werkomgeving waar veel ruimte is voor jouw ontwikkeling. Ze vinden het erg belangrijk dat jij iedere dag tevreden naar het werk gaat.

Ondanks dat dit een groot internationaal bedrijf is, ben je hier geen nummer. Ze willen tijdens de kennismaking graag de persoon achter het CV leren kennen om te kijken welke kennis en vaardigheden je hier kunt zetten.

De functie : medewerker debiteuren

Je komt te werken in een kantoortuin met je directe collega’s die ook verantwoordelijk zijn voor de debiteurenadministratie.

Je wordt gekoppeld aan een van de debiteurenbeheerders. Jij bent dagelijks verantwoordelijk voor het bewaken van openstaande vorderingen, het behandelen van klachten en hierover e-

mail met de klant en je beoordeeld de aanvragen voor nieuwe debiteuren. Ook tref je voorbereidingen voor de faillissements-

en deurwaardersdossiers. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het inkomend telefoonverkeer. Kortom, een zeer diverse rol waar geen dat hetzelfde is.

Wanneer ben jij de ideale persoon?

Als persoon omschrijf jij jezelf als resultaatgericht, accuraat en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een relevante financiële opleiding afgerond en hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend, kennis van meerdere talen is een groot pluspunt.

Wat krijg je ervoor terug?

Je gaat eerst via Randstad aan de slag. Bij goed functioneren, willen ze graag een contract aanbieden. Je ontvangt een salaris op basis van je kennis en ervaring tussen de €1.

800,- en €2.000,- per maand op basis van 40 uur. Vanaf 10 kilometer kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?

Reageer dan via onze sollicitatiebutton en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ilse Houben door te bellen, appen of te e-

mailen naar : 040-2606320, 06-22246953, ilse.houben nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Ilse Houben

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier