Field Service Engineer Foodmachines
The Green Door Company
Utrecht, Utrecht, NL
15 uur geleden
source : Monsterboard

Machines voor de voedingsmiddelenindustrie wereldwijd testen en gebruiksklaar maken. Van Amerika tot China, jij zorgt ervoor dat de inbedrijfstelling volgens het boekje verloopt.

Functieomschrijving Franse croissants, Italiaanse pizzabodems en hamburgerbroodjes uit de VS. Eén ding is zeker; de machines die deze producten maken vind je wereldwijd op elk continent terug.

Hoogwaardige machines die deeg verwerken tot een willekeurig eindproduct, volledig afgestemd op de eetcultuur van ieder land.

Niet alleen het verwerken van de basis ingrediënten, ook het afbakken en verpakken behoort tot de functionaliteiten van de machines.

Deze grote industriële productielijnen neem jij als field service engineer in gebruik, maar niet voordat alles uitvoerig is getest, correct is afgesteld en klaargemaakt voor productie.

 • Met de werkwijze die jij hanteert ga je : In teamverband nieuwe machines testen in Nederland en wereldwijd bij internationale klanten inbedrijf nemen Tijdens de testfase in Nederland uitgebreid de toegepaste techniek en functionaliteit analyseren Het systeem controleren op de juiste samenwerking tussen de mechanische onderdelen, de elektrische aandrijving en de softwarematige PLC besturing Tijdens de inbedrijfname bij de klant verantwoordelijk zijn voor het afstemmen van de machines en ondersteunen met de installatie bij de technisch meest complexe werkzaamheden Samen met de klant de volledig opgebouwde productielijn testen met het eindproduct, totdat alles feilloos en naar behoren werkt Medewerkers van de klant instrueren over de werking van de machine;
 • je legt uit hoe kleine storingen verholpen kunnen worden en informeert hen over het gebruik Functie-eisen Jij hebt voldoende stevigheid als bagage in je koffer om goed te kunnen samenwerken met mensen binnen andere culturen.

  Je blijft kalm als iemand je continu op de vingers kijkt, maar bent ook zelfredzaam als iemand minder geïnteresseerd is in wat je precies doet.

  Dan is het natuurlijk ook handig dat je niet op je mondje gevallen bent, maar je mening durft te verkondigen. Je houdt daarbij natuurlijk wel rekening met de verschillende belangen en gaat daar tactisch mee om.

  Deze functie is iets voor jou als je : Een hbo-diploma hebt richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering of Mechatronica.

  Bij voorkeur 2 jaar relevante werkervaring hebt als inbedrijfsteller of field service engineer in de machinebouw. Kennis hebt van besturingstechnieken, frequentieregelaars en PLC-systemen.

  De Engelse taal goed beheerst, met name het vaktechnische deel ervan. Een rijbewijs hebt. Bedrijfsomschrijving In deze functie ben je regelmatig van huis en werk je onder het dak van de internationale klanten van onze opdrachtgever.

  We schatten dat je voor 50% van je werkzaamheden in het buitenland zal zijn. De andere helft van de tijd ben je gewoon in Nederland en heb je dus ook nog gewoon tijd om familie te bezoeken of af te spreken met je vrienden.

  Je werkt met name samen met collega field service engineers, maar ook met lokale assemblagemonteurs en medewerkers van je klant.

  De standplaats van je nieuwe werkgever is vlakbij Utrecht, en dus op goede reisafstand voor als je in de buurt van Hilversum, Amersfoort, Den Bosch of Arnhem woont.

  Locatie Utrecht Arbeidsvoorwaarden Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer zeker de moeite waard om voor te solliciteren. We hebben jou als field service engineer in deze uitdagende baan het volgende te bieden : Een basissalaris van ongeveer € 3000 bruto per maand, aangevuld met overwerkvergoedingen en buitenlandtoeslagen die op kunnen lopen tot nog eens € 3000 per maand.

  Gemiddeld zo’n 6% jaarlijkse winstuitkering op basis van je brutojaarsalaris. 8% vakantiegeld. Een mooie pensioensopbouw.

  Studie- en opleidingsmogelijkheden. 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier