Docent Natuurkunde
Melanchthon Scholengemeenschap
Rotterdam, South Holland, NL
22 uur geleden

Functieomschrijving

Heb jij passie en ervaring in het lesgeven in het vmbo-onderwijs, ben je in staat een goede band op te bouwen met onze leerlingen en heb je een groot reflecterend vermogen?

De Business School heeft een vacature docent Natuurkunde voor 0,7 fte per 1 november 2021.

Melanchthon Business School is gevestigd in een nieuw modern schoolgebouw met alle moderne en digitale faciliteiten voor eigentijds beroepsonderwijs.

Zoals de naam al aangeeft is MBS sterk verbonden met de business (bedrijven, instellingen) in regio Oostland. Het vmbo in de twee beroepsgerichte profielen (Dienstverlening & Producten én Groen) dekt alle regionale bedrijvigheid af.

Leerlingen stromen door naar vervolgopleidingen in het mbo in alle sectoren (economie, techniek, zorg & welzijn en groen).

Een deel van beroepsgerichte lessen vindt plaats in (partner)bedrijven (hybride leren). In het gebouw is sinds 1 augustus 2018 Lentiz mbo Oostland gevestigd, dat op termijn uitgroeit naar een regionaal opleidingscentrum met ca.

350 studenten in een nieuw gebouw in Bleiswijk. Het team van de school bestaat uit ruim 60 medewerkers die het onderwijs verzorgen dan wel ondersteunen voor ca.

500 vmbo-leerlingen en (op dit moment) ca. 65 mbo-studenten.

Bij Melanchthon gaat onderwijs over meer dan cijfers en prestaties, het gaat ook over vaardigheden en vertrouwen in jezelf.

Bij Melanchthon Business School (MBS) leer je voor het leven. MBS biedt onderwijs in de opleidingen vmbo basisberoepsgerichte (BL), kaderberoepsgerichte (KL) en gemengde leerweg (GL).

MBS biedt binnen BL ook leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) aan en leerwerktrajecten (lwt). Uniek is het aanbod van Het Groene Lyceum (HGL) voor leerlingen met een gl-tl / havo-advies.

Deze opleiding is een praktische opleiding die bestaat uit een versnelde vmbo-GL en mbo-niveau 4 opleiding van maximaal 6 jaar.

Het Groene Lyceum biedt direct toegang tot vrijwel alle hbo opleidingen.

Functie-eisen

Graag maken wij kennis met loyale, zelfstandige en onderzoekende docenten die voldoen aan het volgende profiel :

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het onderwijs;
 • Je bent digitaal vaardig en weet de functies van het digibord goed te gebruiken;
 • Je hebt een passie voor het vak Duits ven je kunt dit goed overbrengen aan onze leerlingen;
 • Je bent aan het studeren voor of bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid.
 • Wat heeft Melanchthon Business School te bieden

  Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt.

  Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige open werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals :

 • een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • salaris dat afhankelijk is van je werkervaring
 • een financiële tegemoetkoming in reiskosten
 • de mogelijkheid om opleidingen te volgen via onze interne academie
 • korting op een collectieve zorgverzekering;
 • deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Melanchthon is onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) vanuit dit collectief zijn diverse initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorstroming mogelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier