IT Consultant
Korndewal
Netherlands
4 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving IT Consultant Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als IT Consultant in de regio Barneveld? Het werken voor een vaste klantenkring waar je naast operationele werkzaamheden ook adviserend optreedt en verbetermogelijkheden in de kantoorautomatisering aandraagt.

Voor een vast dienstverband zoeken wij een zelfstandige, communicatief vaardige IT Consultant. Als IT Consultant kom je te werken binnen een groeiende, informele organisatie die het Midden- Klein Bedrijf in de regio op ICT-gebied volledig ontzorgt.

Dit omvat het volledige beheer en ondersteuning van de ICT-omgevingen van 350+ verschillende organisaties die in grootte variëren van 15 tot 150 medewerkers.

Je bent samen met 14 ervaren collega’s verantwoordelijk voor de inrichting, continuïteit en beveiliging van de ICT-omgevingen.

Je bent het gezicht op IT-gebied voor een vaste klantenkring waarvoor je incidenten oppakt en changes uitvoert (b.v. patches, updates, migraties etc.

en projecten uitvoert. Als IT Consultant krijg je on-the-job de mogelijkheid om jouw consultancy vaardigheden verder te ontwikkelen.

Je hecht waarde aan een werkgever waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om de werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren.

Jouw technische kennis houd je op peil met hands-on werkzaamheden, volgen van trainingen en behalen van certificeringen.

Werkzaamheden worden op locatie bij de klanten in de regio en op kantoor uitgevoerd. Je krijgt voornamelijk te maken met Microsoft omgevingen (Windows Server 2016 / 2019), (Exchange 2016 / Online), (Windows 8 / 10) Office 365, Teams, Sharepoint, Azure.

 • Kennis van Monitoring, Cisco Platforms, Switching, Veeam, VMware, Routing, Security Appliances en Wireless is een pre. Functie eisen IT Consultant Je beschikt over een goede basiskennis als systeem- netwerkbeheerder aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je dagelijks helpen in de samenwerking met klanten en collega’s; Je beschikt over de ambitie om jezelf op consultancy vlak verder te ontwikkelen waarbij je zelf aangeeft wat je hiervoor nodig hebt;
 • Je bent in bezit van Rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de regio Barneveld. Arbeidsvoorwaarden IT Consultant Een uitdagende functie bij een informele organisatie gevestigd in Barneveld waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf tot IT consultant te ontwikkelen.

 • Een vertrouwde omgeving waar naast interesse voor IT wederzijds respect en vertrouwen centraal staat. Een fulltime dienstverband op basis van 40 u p / w;
 • Een goed salaris (vraag hier gerust naar) aangevuld met een goede pensioen- en bonusregeling; Een leaseauto, laptop en telefoon om jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren;
 • Een persoonlijk opleidingsplan om jouw kennis- en ervaring te borgen met certificeringen; Collegialiteit van een fijne groep collega’s met passie voor hun vakgebied;
 • De vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om je eigen klantenkring te bedienen. Onze klant Gevestigd in Barneveld met 20+ collega’s bedient de klant waarvoor wij een vaste collega zoeken het Midden- Klein Bedrijf in de regio op ICT-gebied.

  Ze staan bekend als betrouwbare ICT-partner met ruim 20 jaar ervaring. Ze leveren verschillende diensten en oplossingen waarbij nog gewerkt wordt met vaste klantteams die ook op locatie komen.

  Een heldere toekomstvisie met groeiambitie is de reden dat ze collega’s zoeken ter uitbreiding van het team.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier