Stage Full Stack Developer
Heutink ict
Twente, NL
3 uur geleden

Stage Full Stack Developer

Ook werken aan een van de grootste Cloud platformen van Nederland? Heutink ICT is op zoek naar een Stagiaire Full Stack Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Heutink ICT heeft een zeer geavanceerd online platform ontwikkeld voor het basisonderwijs genaamd Mijn Omgeving Online (MOO).

Deze op AngularJS, TypeScript, ASP.NET MVC, .NET Core, Web API, oAuth2, C#, SQL, RabbitMQ en Redis gebaseerde omgeving vormt een digitale leer- en werkomgeving (DLWO) waar meer dan 500.

000 basisschoolleerlingen en leerkrachten optimaal kunnen leren en samenwerken.

De omgeving is dé strategische oplossing voor Heutink ICT voor de komende jaren en de omgeving staat voor grote uitdagingen : verwachte groei tot 1 miljoen gebruikers, omvangrijke roadmap met wensen en technische eisen zoals cache clusters, web farms en asynchrone data afhandeling.

Elk half jaar begeleiden we graag een stagiair die meedraait met het team van ervaren software developers. Je krijgt de mogelijkheid om mee werken aan de uitbreiding van MOO.

Je neemt deel aan de sprint, zoekt onderdelen uit en levert een concrete bijdrage.

Binnen Heutink ICT wordt volledig met SCRUM gewerkt om zo samen in hoog tempo te werken aan de realisatie en optimalisatie van dit innovatieve cloudplatform.

Hierbij werken we onder meer met Test-driven Development, Microservices en Continuous Integration. Als Stagiair kun je nieuwe ideeën introduceren en werk je mee iteratief aan de uitbreiding van het educatieve cloud startportaal.

SKILLS

 • Je bent student HBO ICT Software Engineering, Informatica, Business IT & Management of soortgelijke opleiding.
 • Goede analytische vaardigheden; je denkt in oplossingen.
 • Je wilt je bekwamen in technieken als ASP.NET, C#, SQL Server, Angular JS en WebApi.
 • Passie voor het vak en visie op de technologie.
 • Aanbod

 • Een prettige open sfeer waar Agile wordt gewerkt en meedenken wordt gewaardeerd.
 • Tijdens je opdracht ben je een volwaardig lid van het team. Je collega’s zijn bovendien altijd bereid om mee te denken en je verder te helpen.
 • Deelname Odin Stage programma met extra sessies en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling.
 • Een modern en goed bereikbaar kantoor in Hengelo met iedere dag een verse lunch en de nodige uitjes en feesten met het team en met collega’s van de Odin Groep als geheel.
 • Bedrijfsprofiel Heutink ICT

  Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven.

  We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind.

  Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk.

  Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in.

  Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier