PHP Developer
QLS Fulfilment
Dordrecht
1 dag geleden

Als PHP Developer zal je je voornamelijk bezig houden met het doorontwikkelen van onze verzend- en fulfilment software. Hierin kunnen klanten alles wat te maken heeft met hun webshop logistiek terug vinden.

Om de verwerking van webshop bestellingen te automatiseren hebben we een groot aantal webshop koppelingen (via bijvoorbeeld de API van het webshop systeem) en modules ontwikkeld.

Onze medewerkers verzamelen de bestellingen met handhelds (software geschreven in C# met Xamarin en maakt gebruik van onze eigen REST API’s).

Waarna deze ingepakt worden via een web applicatie bij een inpaktafel door middel van barcode scanning.

Wie zijn wij?

Pakketdienst QLS is een online verzendservice voor webshops. Wij halen pakketten bij webshops op en sorteren deze op onze depots uit per vervoerder en zorgen ervoor dat deze op tijd klaar staan voor de afhaal van vervoerders zodat de consument de volgende dag zijn pakket kan ontvangen.

QLS Fulfilment neemt het complete logistieke proces van webshops uit handen. Wij beschikken over meerdere magazijnen in Dordrecht.

Van opslag, inpakken en verzenden tot retourverwerking en het uithanden nemen van de klantenservice. Bestellingen die voor 23 : 30 uur binnenkomen worden dezelfde dag nog verzonden.

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd.
 • Je bent een aanpakker en werkt goed onder druk.
 • Je bent zelfstandig maar kan ook goed in teamverband werken.
 • Je hebt ervaring met Symfony, Laravel, CakePHP of een ander PHP MVC framework.
 • Wat ga je doen?

  Je zal voornamelijk werken met PHP en MySQL om onze verzend- en fulfilment software geschreven in het CakePHP framework door te ontwikkelen.

  Tijdens het ontwikkelen zal je ook te maken krijgen met onze front-ends die geschreven zijn in HTML5, CSS3 (Bootstrap 3) en jQuery.

  We verwachten dat je deze technieken goed beheerst en gestructureerd mee kan werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier