Leraar SO met diploma of via zij-instroom
Auris
Rotterdam, Nederland
3 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar in totaal 2 fulltime leerkrachten. Dit kan in benoemingen tussen de 0,5-1 fte.

Kom jij ons team versterken?

Hier ga je werken

De Auris Dr. M. Polanoschool is een tweetalige school (Nederlands en Nederlandse Gebaren Taal) voor leerlingen van 3 tot 12 jaar.

Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die doof of slechthorend zijn (D / SH). Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op onze school.

Voor meer informatie over de school kun je kijken.

Binnen de school staat een multidisciplinair team voor jou en de leerlingen klaar, bestaande uit o.a. onderwijsassistenten, een orthopedagoog, NGT- docenten en logopedisten.

Er zijn intern voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zodat jij jouw opgedane kennis weer over kan brengen op onze leerlingen.

Dit ga je doen

Dit is geen gewone baan. Dit is topsport! Binnen het speciaal onderwijs ben jij de leraar die ervoor zorgt dat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen.

Je werkt met D / SH leerlingen. Dit betekent dat er binnen en buiten het klaslokaal wordt gecommuniceerd in Nederlandse Gebarentaal (NGT) en / of Nederlands met Gebaren (NmG).

Daarom is het erg prettig als je hier al (enige) kennis of ervaring mee hebt. Mocht dat niet zo zijn, dan gaan wij met jou aan de slag.

De Polanoschool is een omgeving waarin het mogelijk is je snel te ontwikkelen in NGT en / of NmG.

Zij-instroom

Ben je NGT- of NmG-vaardig en heb je een HBO-diploma? Dan ondersteunen wij je graag in een zij-instroom traject om zo je bevoegdheid voor leerkracht te behalen.

Natuurlijk is ook mogelijk om zonder NGT / NmG vaardig dit traject te volgen.

Dit bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise.

Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris :

 • een enthousiast en leerlinggericht team
 • een uitdagende en afwisselende baan voor 3-5 dagen per week
 • een school met plezierige, deskundige collega’s gericht op samenwerking
 • een multidisciplinair team
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een overeenkomst voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op vast
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier