Operator
Pro Industry HQ
Goes, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat wij nog steeds kunnen genieten van de overheerlijke groentes op eigen bodem? Dit bedrijf geeft je de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en het aangeleerd krijgen van nieuwe procedures.

En blijk jij een kei te zijn in je job, dan is doorgroeien bij ons altijd een mogelijkheid. De intentie is ook om jouw een vast contract aan te bieden.

Wil je meer weten over jouw werkzaamheden? Lees snel verder!&

De persoon die het productieproces gaat controleren en bewaken ben jij. Het proces zo snel mogelijk laten verlopen is jouw taak.

Instellen van de machines en eerstelijnsonderhoud is wat je gaat doen. Hierbij komt ook kijken dat je verantwoordelijkheid hebt over de mensen van de productie want die ga jij aansturen.

Als operator voer jij ook kwaliteitscontroles uit en rapporteer je hierbij rechtstreeks aan de productieleider.&

Vaardigheden&

Belangrijk voor de werkgever is de ervaring als operator binnen de voedingsmiddelenindustrie. Een mbo opleiding heb jij ook, maar de richting maakt niet uit.

Een heftruckcertificaat is een mooie extra, maar dit is geen must. Werken in een drie ploegen systeem schrikt je niet af en je bent graag werkzaam in een klein team.&

Wat wij bieden& &

Voor deze uitdagende functie krijg je ook iets terug, namelijk : &

 • een brutomaandsalaris tussen de € 2300,- en € 2500,-;&
 • reiskosten worden vergoed;&
 • je komt te werken in een kleine en informele ploeg;&
 • bij goed functioneren krijg je een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.&
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier