Servicedesk medewerker gezocht voor het CAK in Den Haag
YoungCapital
Den Haag, NL
20 uur geleden
source : Officevacatures

Als medewerker servicedesk bied jij online en offline professionele eerstelijns service aan bestaande en nieuwe zakelijke klanten (ketenpartners).

Je hebt dagelijks contact met de ketenpartners van het CAK, zoals zorgaanbieders, belastingdienst en gemeenten, maar ook (data)leveranciers.

Deze ketenpartners leveren bulkgegevens aan, waarop wij onder andere beschikkingen en facturen voor de eigen bijdragen van onze eindklanten baseren.

In de rol van medewerker servicedesk sluit je ketenpartners aan op onze digitale werkomgeving voor het uitwisselen van de bulkgegevens en je beantwoordt vragen per e-

mail en telefoon over het uitvoerings- en aanleverproces van deze gegevens. Je beantwoordt vragen over wet- en regelgeving waar de ketenpartners mee te maken krijgen.

Waar nodig pak je vervolgacties op, of je zet deze uit in de organisatie.

Met de afdeling werken we toe naar een situatie waarin we vragen en problemen tijdig signaleren of zelfs voorzien, zodat we deze op kunnen pakken.

We maken onze ketenpartners wegwijs in onze online omgeving en sturen aan op zelfservice in deze omgeving.

Functieeisen

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je hebt ervaring met het bieden van online en offline service;
 • Je hebt ervaring met online-informatiesystemen. Kennis van Extranet en andere webapplicaties is een (o.a. Porta, Business Objects, Ketenportaal) is een pre.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt ervaring / kennis van de wet en regelgeving waarmee het CAK werkt;
 • Gesrpekken vinden plaats op 12 / 10 en 15 / 10.

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een vacature van Medewerker Servicedesk Keten Partners in een organisatie die volop in beweging is;
 • Een goed salaris tussen € 2000,- en € 2440,- per maand ( o.b.v. 34 uur) afhankelijk van jouw werkervaring;
 • een functie die in te vullen is voor 40 uur per week, zsm starten;
 • Het betreft een tijdelijke functie tot het einde van dit jaar, met een mogelijkheid op verlengen;
 • een modern kantoor, geopend van 07 : 00 19 : 00 uur waarbij je begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • een open en lichte werkomgeving met twee keer per week vers fruit. Tijdens jouw lunch en bij de espressobar geniet je op de 15e verdieping van het uitzicht over heel Den Haag.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier