Tendermanager
Aveco de Bondt
Holten, Overijssel, NL
3 dagen geleden

Jouw werk

Denk je aan aanbestedingen, dan denk je aan winnen Want als je wint dan heb je werk! En het werkveld van de klanten van Aveco de Bondt is heel erg groot.

Denk hierbij aan aannemers en overheidsinstanties binnen de Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek en Water.

De tenders waar jij je als Tendermanager mee bezig gaat houden zijn dan ook heel divers. Van de interne tenders van Aveco de Bondt en andere VolkerWessels bedrijven tot en met tenders bij opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeentes en provincies.

Wat wel hetzelfde is? Jij bent het organisatorische brein van diverse tenderteams. Door input te verzamelen weet je welke mensen je vanuit verschillende disciplines bij elkaar moet brengen om de tender-organisatie samen te stellen.

Jij bepaalt de strategie en met jouw drive, creativiteit en innovatieve ideeën weet jij het beste uit jezelf en het team naar boven te halen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en het bewaken van de tenderplanning en de tenderbegroting. Door in gesprek te zijn met onze klanten weet je de vraag van de klant duidelijk in beeld te krijgen, maar ben je dus ook goed op de hoogte van de wensen en eisen en van de project-specifieke risico’s en kansen.

Deze informatie ga je vervolgens samen me het team vertalen naar een overtuigende aanbesteding waarmee je vol voor de winst gaat!

De opgave is enorm en omdat onze klanten dit niet alleen kunnen, schakelen zij steeds vaker onze hulp in. Aveco de Bondt wil haar slagkracht hierin uitbreiden.

We leggen continu verbinding. Haak jij aan?

Jouw team

De kernwaarden van Aveco de Bondt zijn pragmatisch, ondernemend en sociaal, en dat zie je dus ook direct terug in ons team Tendermanagement & EMVI.

 • Het team bestaat uit 3 personen met daarnaast een flexibele schil van 10 collega’s. Het is een afdeling in wording, dus naast de tenders waar jij je mee bezig gaat houden ga je je ook bezighouden met de verdere opbouw van ons tenderteam en er moet dan ook nog van alles uitgedacht worden;
 • procedures, processen, zichtbaarheid etc. En last but not least; het is ook een heel gezellig team waarin we voor elkaar klaar staan!

  Wie ben jij?

  Jij bent een echte kartrekker en de lat hoog leggen zit in jouw natuur. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, sta je stevig in je schoenen, ben je resultaatgericht, beschik je over een flinke dosis ondernemerschap en heb je een sterk gevoel voor commercie.

  Een hele waslijst, maar dat heb je ook wel nodig, want tenderen is topsport! Verder :

 • Heb je HBO+ / WO werk- en denkniveau;
 • Is het een pré als je ervaring hebt in en / of affiniteit hebt met de technische sector bijvoorbeeld de bouw, civiele techniek of installatietechniek;
 • Heb je bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie of ben je toe aan een volgende stap doordat je reeds enkele jaren werkervaring hebt opgedaan als Tender / EMVI Coördinator of als Tender / EMVI Strateeg;
 • Heb je zowel mondeling als schriftelijk uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Ons aanbod

 • Natuurlijk maken we werken bij Aveco de Bondt financieel aantrekkelijk voor jou. Het maandsalaris ligt, afhankelijk van je ervaring, in een range van € 4000,- tot € 5000,- (bruto, ft)
 • Als Tendermanager biedt Aveco de Bondt jou écht een zelfstandige, uitdagende functie aan voor minimaal 32 tot 40 uur per week, met veel vrijheid voor eigen inbreng.
 • Dit heeft betrekking op zowel het vormgeven van jouw functie als het flexibel indelen van jouw werk.

 • Je komt te werken in een platte organisatie en informele omgeving, waarin resultaat telt en successen met elkaar gedeeld en gevierd worden.
 • Ambitie wordt gewaardeerd en je krijgt alle ruimte om jezelf nog verder te ontwikkelen. Hiervoor hebben wij o.a. onze eigen Aveco de Bondt Academy.
 • Verder bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo faciliteren we thuiswerken en hoort bij deze functie een leaseauto, omdat je regelmatig op locatie werkt bij onze klanten of voor onderzoek onderweg bent.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier