Productiemedewerker
Borgesius
Tholen
1 dag geleden
 • Tholen
 • € 10,95 per uur
 • 40 uur, 5 dagen per week
 • MBO, HAVO, VWO
 • Borgesius
 • Wil jij aan de slag als productiemedewerker bij een glutenvrije bakkerij in Tholen. Wil jij iedere dag werken in de geur van vers brood. Dan is dit je kans!

  wat bieden wij jou

  Salaris van € 10,95 bruto per uur.

  Fulltime baan op wisselende tijden.

  Toeslag voor werken in avond, nacht en weekenden.

  Mogelijkheden tot ontwikkeling.

  Gezellige werksfeer.

  Kans op een contract bij het bedrijf zelf!

  wie ben jij

  Als productiemedewerker in een bakkerij ben jij natuurlijk zelf een echte broodeter. Daarnaast beschik jij over de volgende eigenschappen :

 • Jij spreekt de Nederlandse taal.
 • Werken in ploegen en in de weekenden is voor jou geen probleem.
 • Jij beschikt over eigen vervoer of woont in de buurt. Want het bedrijf is lastig bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • wat ga je doen

  Als productiemedewerker ga jij aan de slag in een glutenvrije bakkerij. In de bakkerij worden verschillende soorten broden en lekkernijen gebakken.

  Jij helpt mee met de ondersteuning van het gehele proces. Het maken van het deeg en het vormen van de broodjes. Deze worden vervolgens in grote karren in de rijskast gezet.

  Want brood moet natuurlijk wel eerst rijzen. Nadat het voldoende is gerezen kan het de oven in. Eenmaal gebakken laat je alles afkoelen.

  Vervolgens pak je de producten in en maak je het verzendklaar. Uiteraard zorgt jij ook dat de productieomgeving schoon en netjes blijft.

  Ze werken in verschoven diensten en ook in het weekend. Dit alles volgens een vast rooster. Dus je weet wel waar je aan toe bent.

  waar ga je werken

  Bakkerij Borgesius is een familiebedrijf. Ze bakken en verpakken al 125 jaar de heerlijkste bakkerijproducten met de grootste zorg.

  Ze denken graag mee met de klanten en zorgen ervoor dat ze perfecte producten kunnen leveren. Hierdoor proberen ze altijd het verschil te maken.

  De locatie in Tholen is gespecialiseerd in glutenvrije producten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier