Credit & Accounts Receivable Specialist (German speaking)
Texaco
Breda
14 dagen geleden

Ons bedrijf

EG Group bedient zo’n 5000 forecourts in Europa. In elk van onze markten zijn we een grote speler en opereren onder sterke namen zoals Esso, BP en Shell.

Daarnaast spelen onze diensten voor de convenience stores een belangrijke rol in onze toekomstige groeistrategie. EG Group wil de bezoekers van EG Group locaties de beste service van de markt te bieden.

Dit doen wij door het aanbieden van premium merken zoals Burger King, Spar, Starbucks, Subway, etc. Onze missie is om Europees grootste forcourt retailer te worden die continue inspeelt op de behoefte van de mensen onderweg.

De functie

Op ons hoofdkantoor in Breda zijn wij op zoek naar een tweetalige Credit en Accounts Receivable Analyst voor de Duitse markt.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en het collecteren van de saldi van onze dealers in Duitsland.

Op dagelijkse basis verzamel je financiële klantinformatie, deze beoordeel je en werk je uit. Telefonisch weet je op een efficiënte en vriendelijke manier in het Duits de uitstaande bedragen te innen.

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks collecteren van de openstaande posten per direct debit. Daarnaast analyseer je de betalingsrisico’s en neem je beslissingen over de hoogte van de bestedingsruimte.

Je rapporteert aan de Manager Credit.

Ben je op zoek naar een baan waar jouw communicatieve skills goed tot zijn recht komen en waar je snel mooie resultaten kan boeken? Reageer dan direct!

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau en ervaring binnen een servicegerichte credit omgeving
 • Je bent resultaatgericht, analytisch, stressbestendig en je bezit over goede communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met SAP is een grote pré
 • Uitstekende kennis van de Duitse en Nederlandse taal
 • Ons aanbod

  Wij bieden een uitdagende financiële positie in een dynamische, complexe en internationale Retail omgeving. Het salaris is marktconform, afhankelijk van je kennis en ervaring.

  Daarnaast bieden wij een uitstekend secundair arbeidspakket, waaronder een 13de maand en goede pensioenregeling. Het is afwisselde functie, met veel mogelijkheden om jezelf zowel op persoonlijk als op professioneel vlak verder te ontwikkelen.

  Vanaf dag één ben jij een gelijkwaardig partner binnen de afdeling Credit en Accounts Receivable.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier