Ontwerpleider Infra Projecten
Vialis B.V.
Houten of Projectlocatie, NL
2 dagen geleden

Help jij ons als Ontwerpleider Infra Projecten met bouwen aan mobiliteit in Nederland?

De grootste zeesluis ter wereld in IJmuiden en de Ketheltunnel bij Rotterdam, het zijn bouwwerken waar je u’ tegen zegt en waar veel techniek bij komt kijken.

En daarom hebben wij jou nodig als Ontwerpleider. Je bouwt aan de infrastructuur in Nederland bij grote toonaangevende projecten.

Het doel? Het creëren van de beste technische oplossingen met alle randvoorwaarden die daarbij komen kijken. Met de nieuwste technieken en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, draag jij bij aan een betere infrastructuur en aan een veiliger Nederland.

Waar jouw uitdaging begint :

Als Ontwerpleider geef je leiding aan een team medewerkers waaronder senior engineers, engineers, programmeurs en tekenaars.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van alle technische installaties in bijvoorbeeld een brug, sluis of tunnel voor zowel hard-

als software, binnen complexe integrale tenders en projecten.

Hiervoor heb je regelmatig contact met de Manager Ontwerp over het plan van aanpak, de contractuele aspecten van de ontwerpwerkzaamheden en de inzet van mensen en middelen.

Jij zorgt ervoor dat er een efficiënt ontwerpproces wordt gerealiseerd. Daarnaast zorg jij ervoor dat jouw ontwerp binnen het vastgestelde budget wordt gerealiseerd en dat de doorlooptijd past binnen de integrale planning.

In complexe projecten werken we regelmatig samen onze zusterbedrijven KWS, Van Hattum en Blankevoort, VolkerRail (in het samenwerkingsverband VolkerInfra), eventueel aangevuld met strategische partners.

Denk hierbij aan projecten zoals : of .

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever :

Al bijna honderd jaar is Vialis werkzaam in het domein infrastructuur en mobiliteit. Deze omgeving is sindsdien volledig veranderd.

Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen.

Als Vialis ontwikkelen we integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming : dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waarvoor we ons bij Vialis hard maken.

Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waar zij mee zitten.

Wij als Vialis bieden jou :

Een vaste werkplek voor tien jaar? Daar doe jij niet aan. Jij zit op de locatie van het project. Binnen Vialis val jij onder de discipline Ontwerp waar de disciplineleider verantwoordelijk is voor alle collega’s in het team.

Zelf stuur jij diverse collega’s aan en zie je jouw andere collega’s regelmatig op binnen Vialis georganiseerde netwerkbijeenkomsten en kennissessies.

Je krijgt dan ook alle ruimte om jouw kennis up-to-date te houden en om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Wat wij je verder bieden :

 • Een fulltime bruto maandsalaris tussen de 4.300 en 6.500 euro (afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring)
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken
 • Een leaseauto
 • Laptop en smartphone
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds PMT
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden, onder meer in samenwerking met de VolkerWessels Academy
 • Een winstuitkering
 • Wat breng jij met je mee?

  Een werkomgeving waarin complexe techniek binnen integrale projecten, klanten en leidinggeven samenkomen, spreekt jou aan.

  Dat is de omgeving waar jouw leidinggevende en analytische skills tot hun recht komen. Je bent klantgericht en weet wat er binnen de markt speelt.

  Je werkt resultaat en doelgericht, bent kostbewust en weet hoofd- en bijzaken te scheiden. Je bent goed in staat om op verschillende niveaus effectief te communiceren en samen te werken om zo het optimale resultaat te behalen. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen Industriële Automatisering en Ontwerp
 • Ervaring in een complexe (Infra) projectomgeving is een pre
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier