Monteur Industriële Automatisering
Hoppenbrouwers Techniek
Deurne, NL
3 uur geleden

Een productielijn die elke dag vele tonnen friet produceert voor een frietfabriek. Of een waterwinningsinstallatie voor een drinkwaterbedrijf die zorgt dat er altijd water uit de kraan komt.

Bijzondere projecten! En hoe gaaf is het als jij de productielijnen en installaties hiervoor mag monteren?

Ga je als monteur industriële automatisering (IA) aan de slag bij het cluster Industrie, dan specialiseer jij je in installatiewerkzaamheden voor productiebedrijven.

Of ga je aan de slag bij Water & Infra, dan werk je aan projecten voor bijvoorbeeld drinkwater- en afvalwaterbedrijven. Voor welk cluster je ook gaat, afwisseling heb je zeker.

Tijdens het ene project werk je aan gloednieuwe installaties. En bij het volgende project sta je voor de uitdaging om een aanpassing te doen aan een bestaande productielijn, terwijl de productieprocessen om je heen zo veel mogelijk door moeten blijven gaan.

Heb jij zin om de IA-projecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit ga je doen

Jouw focus ligt op het installeren, bekabelen en aansluiten van (deel)installaties. Bij grote projecten doe je dit samen met collega’s.

Bij kleine projecten werk je zelfstandig en voer je eventueel ook testen uit. Je geeft aan je collega’s door welke materialen je nodig hebt.

Je ziet toe op je eigen veiligheid en op de kwaliteit van je installaties.Bij sommige projecten heb je contact met klanten.

Bij sommige projecten is er een vast aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld de uitvoerder of leidinggevend eerste monteur.

Bij sommige projecten kan het zijn dat je onderaannemers aanstuurt. Denk aan specialisten in de werktuigbouwkunde of civiele techniek.

Hierop kun je rekenen bij Hoppenbrouwers

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

Een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt : één telefoontje of gesprekje met een collega en het wordt geregeld.

Een wekelijkse borrel, personeelsfeesten, Hopcafés, teamuitjes, dartwedstrijden, filmavonden en nog veel meer evenementen met je collega’s.

Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen. Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd.

Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen. Vast contract bij indiensttreding.

Jouw doorgroeimogelijkheden

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer.

Toch werken er meer dan 1400 mensen op onze 15 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling : het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig?

Ook dat regelen we voor je.

Dit breng je mee

Minimaal een mbo 3-diploma elektrotechniek of mechatronica of vergelijkbaar niveau op basis van werkervaring.Bij voorkeur ervaring als monteur binnen de industriële automatisering.

Bij voorkeur kennis van machines en automatisering.VCA Basis. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.Een rijbewijs B.

Collega aan het woord

Kees werkt als leidinggevend eerste monteur industriële automatisering bij Hoppenbrouwers.

Ik werk aan vrij ingewikkelde installaties die een rol spelen in de productieprocessen van bedrijven in de foodindustrie.

Hierbij komt veel interessante techniek kijken. En het vraagt ook wat van je creativiteit. Vaak weet ik van tevoren nog niet wat de precieze route is van bijvoorbeeld de ladderbanen en kabelgoten.

Samen met mijn monteursteam zorg ik dat de installatie volgens plan verloopt. Met z’n allen gaan we voor resultaat. Als het nodig is, zet iedereen een tandje bij.

Dat doen we graag, want je krijgt er ook veel voor terug. Een persoonlijke werkomgeving, waarin alles goed geregeld is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier