Open sollicitatie
OIM Orthopedie
Netherlands
2 dagen geleden

Nederland, 38 uur, Divers OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ca. 450 medewerkers verspreid over 29 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland.

Omdat we blijven groeien, hebben we regelmatig versterking nodig. Of het nou gaat om een administratief medewerker op ons hoofdkantoor in Assen, een orthopedisch vakspecialist voor onze vestiging in Noordwijkerhout of een HR adviseur voor onze divisie Zuid-Oost.

We hebben niet altijd per direct een passende vacature open staan, maar als je een open sollicitatie achterlaat dan kunnen we contact met je opnemen als er iets vrijkomt!

Wat verwachten we van jou?

Dat hangt helemaal af van de functie maar in het algemeen verwachten we dat je een relevante afgeronde opleiding hebt en de ambitie en bereidheid om jezelf te ontwikkelen.

Een proactieve en ondernemende houding horen daarbij. Ook waarderen we het dat je een teamspeler bent die klantgericht en communicatief sterk is!

Wat hebben we jou te bieden?

Binnen onze organisatie werken mensen die onze klanten van orthopedisch advies voorzien en hulpmiddelen aanmeten maar ook productiemedewerkers, HR adviseurs, ICT’ers, telefonistes en communicatiemedewerkers.

Voor onze afdelingen Orthopedisch advies, Productie, Administratie en Secretarieel, Financiën & Controlling, Inkoop en Facilitair, ICT, HR, Communicatie, Management, Afdeling Zorg en de Directie zoeken wij geregeld nieuwe collega’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier