Strategisch Huisvestingsadviseur
CBRE Nederland
Amsterdam ,
5 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een functie, met nationale en internationale projecten, waarin brede vakkennis wordt gecombineerd met intensieve klantcontacten en werken in teamverband?

Dan biedt de rol als Strategisch Huisvestigingsadviseur binnen het Occupier Consultancy team je de kans. Wat ga je doen? Als Consultant opereer je in een enthousiast en professioneel team dat zich bezighoudt met (strategisch) huisvestingsadvies voor eindgebruikers.

Als gevolg van onze integrale visie werk je intensief samen met diverse andere business units. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE namelijk stevig verankerd.

In deze functie ben je een belangrijk aanspreekpunt voor (potentiële) Nederlandse én internationale opdrachtgevers, veelal eindgebruikers van kantoren.

Je adviseert hen bij het maken van strategische huisvestingskeuzes. Je adviezen hebben een integraal karakter, waarbij alle belangrijke aspecten van huisvesting in de oplossing worden betrokken.

Je weet op het goede moment in het traject de juiste collega’s in te schakelen. Je kent de specialismen binnen je eigen team, maar ook breed daar buiten in de andere Business Units.

Investeren in je interne netwerk is een automatisme.In de praktijk betekent dit dat je de organisatiedoelen en bedrijfsprocessen van je opdrachtgever vertaalt naar een concrete huisvestigingsbehoefte.

 • Je doet haalbaarheidsonderzoeken, vervaardigt onder andere Programma’s van Eisen en ontwikkelt kantoorconcepten. Hiertoe beschik je over een breed kennispalet;
 • van advisering over gebouwen tot Workplace Consultancy. Het spreekt voor zich dat je bekend bent met de laatste innovaties op je vakgebied.

  Dit leidt tot een overtuigend en helder huisvestingsadvies, waarbij het gaat om de match tussen organisatie, gebouw en kantoorconcept. Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO opleiding;
 • Je bent cijfermatig onderlegd, analytisch ingesteld en in staat strategische adviezen te formuleren;
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring met B2B advisering op het gebied van kantoorhuisvesting;
 • Je hebt brede kennis van kantoorconcepten en -innovaties;
 • Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en gevoel voor commercie;
 • Je hebt interesse om ook internationale projecten te doen;
 • Je hebt het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt jezelf goed presenteren;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Dit hebben wij jou te bieden! Bij CBRE werk je - in een dynamische werkomgeving- samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies.

  Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  We bieden je uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en / of anderzijds als specialist te ontplooien.

  Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coaching trajecten of door het volgen van specifieke vakgerichte opleiding.

  Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren : voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier