Sales Manager
ONS Recruitment
Rotterdam, NL
5 uur geleden
source : deBanenSite

ONS Recruitment zoekt een Sales Manager te HBO geplaatst op 03-09-2019

Functieomschrijving :

Heb jij je sporen verdiend als Sales Manager in de zakelijke dienstverlening? En wil jij verder in de flexibele arbeidsmarkt?

Dan zoeken wij jou! Zet de volgende stap bij één van de grootste payrollorganisaties van Nederland en shine binnenkort als voor onze opdrachtgever als hun nieuwe Sales Manager!

Je benut je netwerk goed want inmiddels heb je (bijna) iedereen gesproken en is je agenda gevuld met afspraken. Voordat je vertrekt naar je afspraak, plan je nog de laatste afspraken in met jouw prospects door middel van ons CRM systeem.

Met veel enthousiasme en overtuigingskracht stap je in je auto, en rij je de rest van de week door Nederland om alle prospects te bezoeken.

Jouw prospects werken als intermediair. Je zet je eigen creativiteit in voor de wijze waarop je de prospect benadert. Zodra je aan tafel zit ben jij die gesprekpartner die de prospect kan overtuigen om voor ons te kiezen als payrollorganisatie en hem te binden als klant.

Jij voorziet de prospect van alle mogelijke facetten van onze dienstverlening, waaronder een op maat gemaakte offerte. Jij houdt contact met de prospect totdat hij de overeenkomst heeft getekend.

Dit succes wordt vertaald in een passende bonusregeling. Onderweg van de ene naar de andere prospect hou je telefonisch contact met je collega’s en je eigen prospectbestand.

Opdrachtgevers kiezen voor ons volledig gedigitaliseerde (en eigen ontwikkelde) systeem, de betrouwbaarheid, de zeer goede service en de flexibele werkwijze.

Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de prospect voor ons kiest!

Jouw taken bestaan uit :

 • Het binnenhalen van new business. Dit doe je door fysieke acquisitiegesprekken te voeren en presentaties te geven over onze online webportal.
 • Opstellen van offertes;
 • Jagen op prospects door koude acquisitie, concurrentie-analyses maken en een eigen klantenportefeuille opbouwen;
 • Kennis delen en advies geven;
 • Nauw samenwerken met je directe collega's en zorgen voor een juiste overdracht van de prospect naar relatiebeheer;
 • Deelnemen aan netwerkevents.
 • Functie eisen :

 • Je beschikt over uitstekende vakkennis m.b.t. de uitzendbranche en (relevante) wetgevingen. Jouw kennis en ervaring maakt je tot een volwaardig gesprekspartner;
 • je weet waarover je praat.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Jij bent die collega met doorzettingsvermogen, die onze dienstverlening met trots verkoopt en zorgt voor groei. Jij zorgt altijd voor een nieuwe verbinding met de klant.
 • Je bent volhardend, prestatiegericht en kunt goed werken onder druk. Je bent pas tevreden als er weer een getekende offerte binnenkomt.

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.
 • Interesse in de functie van Sales Manager bij ONS Recruitment regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier