Buyer [Junior]
Nelson
Hoofdkantoor
7 dagen geleden

Hoe jouw dag er uit gaat zien

Ben je een modebewuste, commerciële (bijna ofnet) afgestudeerde HBO’er, heb je oog voor trends en wil jij je ontwikkelen en doorgroeiennaar een volwaardig Buyer?

Wij bieden je graag deze kans!

Je gaat als Junior Buyer werken bij DE multichannelschoenenretailer met zo’n 150 winkels verdeeld over heel Nederland! Je begintin deze functie in een ondersteunende rol op onze Inkoop afdeling.

Zo zorg je vooreen adequate orderafhandeling bij leveranciers, vraag je monsters / samples op,houd je leveranciersinformatie actueel en onderhoud je externe contacten metonze leveranciers in het binnen- en buitenland.

Terwijl je detrends en ontwikkelingen op modegebied in de markt nauwlettend volgt, werk jein deze functie nauw samen met onze Buyers en leren zij je hoe je jezelf verderkunt ontwikkelen in het Inkoop vak.

Op termijn word je (mede)verantwoordelijkvoor het plannen en inkopen van een goed commercieel assortiment met de meestgunstige inkoopdeals, goede marges en een goede samenwerking met onze leveranciersop het gebied van Sport en Fashion.

Je gaat dan ook analyses maken van lopende(leveranciers)contracten, de doorverkopen online en in de winkels en geeftopvolging aan de daaruit voortvloeiende conclusies en acties.

WIE JIJ BENT :

 • Jehebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur AMFI;
 • Jehebt affiniteit met (schoen)mode en retail;Jebeschikt over een hands-on mentaliteit en werkt graag samen met collega’sbinnen en buiten jouw eigen afdeling;
 • Je bentcommercieel en beschikt over analytische vaardigheden en een sterk cijfermatiginzicht;
 • Jebent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Jehebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord engeschrift;
 • Beheersingvan extra talen zoals Duits, Spaans en / of Frans is een pré.
 • Wil je werken ineen klein, enthousiast en vakkundig team en wil jij jezelf ontwikkelen naar eenvolwaardig Buyer bij een van de succesvolste schoenenretailers van Nederland?

  Dan komen we graag met jou in contact!

  Ben je benieuwd hoe een dag op het Nelson hoofdkantoor er uit ziet? We laten het je zien in deze video!

  Wat we van jou verwachten

  Teamplayer

  Passie voor schoenen en mode

  Wat je van ons kan verwachten

  Afwisselend & uitdagend werk

  Ontwikkelingsmogelijkheden

  Personeelskorting

  Een fijne werkplek in een mooi, modern kantoor

  Een goed verzorgde lunch

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier