Technisch Projectmanager (Vaste baan)
Centerpoint
Gorinchem, NL
6 dagen geleden

Introductie

Ben jij opzoek naar een complete uitdagende functie en heb jij humor stop dan met zoeken!

Organisatie

De opdrachtgever is een aannemer die zicht bezig houdt met zowel ontwikkelen, bouwen en verbouwen. Dit doen ze al meerdere generaties lang en zorgen ervoor dat gebruikers en eigenaren van gebouwen wonen en werken in een betrouwbare omgeving.

Binnen de organisatie wordt er veel waarde gehecht aan verduurzaming. Het is een echt familiebedrijf met een hoge betrokkenheid binnen de organisatie.

Kernwaarden binnen de organisatie Samen , Vernieuwend , Betrouwbaar en Plezier

Functie

Jij bent straks verantwoordelijk voor verschillende verbouw projecten. Je werkt nauw samen met de uitvoering en kijkt hoe je het e.

e.a. het beste kan uitvoeren en werkt dit dan gezamenlijk uit. Je bent van A t / m Z betrokken bij het project dus van aanvraag tot en met de nazorg en altijd het contact persoon voor de opdrachtgever.

Verder geef je natuurlijk sturing aan projectteams van een of meerdere projecten. Je geeft leiding aan de uitvoering en stemt alles goed met hen af.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO opleiding met voorkeur bouwkunde. Je moet bouwkundig goed onderlegd zijn met een commercieel tintje.

Je bent al werkzaam als technisch projectmanager bij een aannemer met minimaal 5 jaar ervaring. Verder ben je communicatief sterk en heb je een echte hands on mentaliteit.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband waar eventueel een detacheringsperiode aan vooraf gaat. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en de UTA CAO is van toepassing.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier