Verzorgende IG
Randstad
Bunde, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij de verzorgende IG of verpleegkundige die uitgaat van de mogelijkheden van bewoners? Wil jij bij een woonbegeleidingscentrum aan de slag?

Dan ben ik op zoek naar jou.

In het woonbegeleidingscentrum waar jij als verzorgende IG of verpleegkundige aan de slag gaat, verblijven cliënten met een lichamelijke of zintuigelijke beperking die zo zelfstandig mogelijk willen blijven wonen.

Ook voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel bied het WBC een oplossing. Je verzorgt en begeleid deze bewoners. Dit doe je vanuit het begrip dat jouw cliënten zo veel mogelijk de regie over hun eigen leven willen behouden.

Het woonbegeleidingscentrum waar je gaat werken staat midden in de maatschappij. Er woont een kleine groep mensen en iedere bewoner heeft zijn eigen appartement.

Je gaat voor 4 tot 32 uur per week aan de slag. Je mag zelf aangeven hoeveel uur je wil werken. Het gaat om ziektevervanging.

Verwacht wordt dat dit ongeveer gedurende 4 maanden zal zijn. De organisatie heeft echter regelmatig mogelijkheden dus als je ook daarna binnen de organisatie wil blijven werken is dit bespreekbaar.

Je bent bereid om allerlei soorten diensten te werken : door de week, in het weekend, overdag, en avonden. Nachtdiensten zijn op deze locatie niet aan de orde.

De organisatie waarin jij gaat werken hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zij bieden kansen om door te groeien en hebben altijd de intentie om werknemers voor langere tijd aan zich te binden.

Ook begrijpen ze dat jij naar een goede werk en privé balans zoekt. De organisatie is zelfs beloond met het keurmerk Beste Werkgever’ wat gebaseerd is op onderzoek onder de medewerkers!

De voordelen op een rijtje :

 • Jij geeft aan hoeveel uur je wil werken : tussen de 4 en 32 uur per week
 • Geen nachtdiensten
 • Als verzorgende IG of verpleegkundige de slag bij een organisatie die met jou meedenkt
 • Een salaris tussen de €11,50 en €17,94 (conform de CAO gehandicaptenzorg met inschaling in FWG35 of FWG40)
 • Jij :

 • Hebt een diploma verzorgende IG of verpleegkundige
 • Bent bereid tot het werken van flexibele diensten, zowel overdag als in de avond en in het weekend
 • Zie jij het zitten om aan de slag te gaan als verzorgende IG of verpleegkundige binnen deze gewaardeerde organisatie? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

  Solliciteer via onderstaande knop, mail me op : marleen.migchelbrink nl.randstad.com of bel me op 06-83269072 / 024-3823610

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier