Bandenmonteur Truck Amsterdam
EUROMASTER
Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden

Bandenmonteur Truck Amsterdam

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?

Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep, is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland.

Voor de Euromaster vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Bandenmonteur Truck die de vrachtwagens van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.

Bekijk het filmpje werken bij Euromaster’ via de volgende link; https : / / www.youtube.com / watch?v xMPKIaFzheY

Euromaster Is dat niet DE bandenspecialist?

Ja! We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).

Als Bandenmonteur Truck ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van trucks.

Je helpt onze klanten weer op weg vanuit de vestiging, maar daarnaast help je ook klanten op locatie; dit kan langs de weg zijn, bij de klanten op het terrein etc.

Een aantrekkelijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact staat met klanten, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag hetzelfde is!

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?

Voor deze functie is enige ervaring als Bandenmonteur noodzakelijk. Heb je nog geen ervaring als Bandenmonteur Truck, maar zou je het wel willen leren?

Dan kunnen wij je hierbij helpen en je opleiden tot Bandenmonteur Truck. Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent.

Als Bandenmonteur Truck help je ook klanten die met (banden) pech staan, dit betekent dat je periodiek een nooddienst dient te draaien en met regelmaat op zaterdagen werkzaam bent.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?

Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer.

Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?

Hier! Geen zin in gedoe met het uploaden van je cv en motivatie?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier