Huishoudelijke hulp (woonzorgcentra Helmond / oproepbasis)
Savant Zorg
Helmond, NL
2 dagen geleden

Welkom bij Savant!

Op zoek naar een nieuwe, dankbare baan waarin je veel in contact bent met mensen?

Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Lees snel verder, want wij zoeken

Huishoudelijke Hulpen (woonzorgcentra Helmond)

Jouw toegevoegde waarde voor onze cliënten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die het leuk vinden om te werken op verschillende locaties om huishoudelijke werkzaamheden te verrichten.

Als je op diverse locaties werkt, kom je ook bij veel verschillende cliënten. Zo werk je bij zowel bij cliënten met fysieke klachten als cliënten met bijvoorbeeld dementie.

Het contact met deze mensen maakt jouw werk zo leuk en dankbaar.

Dit is wat we jou geven

Een afwisselende, uitdagende baan in de zelfstandige teams binnen Savant Zorg. De werktijden liggen tussen de 7.00 16.00 uur en 17.

00 20.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Je komt te werken in de huishoudelijke dienst op de volgende locaties in Helmond : Eeuwsels, Ameide, Alphonsus, Rivierenhof en kantoor Savant ’t Trefpunt.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan op basis van 0-uren voor in eerste instantie een jaar.

Na dat jaar gaan we samen met jou kijken hoeveel uren je gemiddeld hebt gewerkt en wat we je hierin kunnen bieden.

De functie is ingeschaald in de Salarisschaal Hulp bij het Huishouden vanuit de cao VVT, je krijgt dus een bruto uurloon van €11,14 .

Daarnaast krijg jij natuurlijk ook reiskostenvergoeding, vakantietoeslag, pensioenopbouw en eindejaarsuitkering.

Wat breng jij mee?

We vinden het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent qua werktijden. Zo wordt er verwacht dat je dagelijks inzetbaar bent en bijvoorbeeld wel eens extra kunt werken bij ziekte of vakantie.

Je zorgt dat de appartementen en de openbare ruimtes weer schoon zijn. Jij bent iemand die het leuk vindt om op verschillende locaties te werken en bent dus bereid om hier een stukje voor te fietsen of rijden.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met de cliënten waar je komt, dus dat je goed Nederlands kunt spreken.

Om goed af te stemmen met de teams is het belangrijk dat je kunt mailen en internetten. Ervaring met de doelgroep ouderen en dementie is een pré.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier