Werkvoorbereider & Logistiek Planner
Atlas Copco
Oosterhout
1 dag geleden

Op onze locatie in Oosterhout houden wij ons bezig met het leveren van maatwerk oplossingen voor lucht- en gasbehandeling en gasgeneratie.

Dit zijn o.a. stikstofgeneratoren en drogers. We zijn een typische projecten organisatie en werken op basis van specificaties van de klant.

Hierdoor is geen project hetzelfde!

De rol

Als Werkvoorbereider & Logistiek Planner ben je verantwoordelijk voor de materieelplanning en de goede werking van de projecten in de werkplaats.

Je bereid en beheert alle materialen die beschikbaar zijn voordat de assemblage begint. Daarbij koop je kleine project specifieke materialen in in overeenstemming met de documentatie.

Ook ben je verantwoordelijk voor het afroepen van alle materialen bij onze leveranciers zodat alles op het juiste moment op de juiste plaats is.

Hierbij onderhoud je het voorraadsysteem om overtollige materialen van geleverde projecten te gebruiken voordat je deze opnieuw bestelt.

Verder ben je in contact met de leveranciers om prijsafspraken te maken en hierover te onderhandelen. Tot slot zorg je ook voor het transport, inclusief het organiseren van kranen en voertuigen.

Wat kun je van ons verwachten?

Inwerktraject

Om te beginnen zullen wij ervoor zorgen dat jij volledig ingewerkt wordt. Dat betekent dat je kennismaakt met de verschillende afdelingen.

Zo leer je de achterliggende processen kennen. Als het nodig is, volg je interne en externe trainingen. Als je daarna zelfstandig aan het werk gaat, ben je daar perfect op voorbereid.

Arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur

Dit betreft een fulltime functie (40 uur per week). Hiervoor bieden wij je een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en voorwaardelijke jaarlijkse winstuitkering.

Daarnaast kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Maar er is meer!

Het bedrijf heeft een goede naam en een rijke geschiedenis. De open cultuur zorgt ervoor dat iedereen bij Atlas Copco bereikbaar is.

Doorgroeimogelijkheden en opleiding

Omdat Atlas Copco een internationaal bedrijf is, zijn er zowel in Nederland als daar buiten vele doorgroeimoeilijkheden.

Ook de scholing en opleidingen kunnen we daarom internationaal aanbieden, onder andere via ons interne e-learning-systeem. The sky is the limit!

Wat verwachten wij van jou?

Naast dat je een enthousiaste en positieve instelling hebt, beschik je minimaal over een relevante afgeronde opleiding op MBO-niveau.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring.

Verder ben je communicatief vaardig, accuraat, kostenbewust en een teamplayer, je weet mensen te motiveren.

Tot slot beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanvullende informatie

Deze vacature wordt niet ingevuld met behulp van werving- en selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Bedrijfspresentatie

Atlas Copco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van duurzame productiviteitsoplossingen. De Atlas Copco-groep biedt zijn klanten innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings- en gasscheidingssystemen, aannemers- en constructiegereedschappen, industrieel gereedschap en montagesystemen.

Atlas Copco ontwikkelt producten en diensten met het oog op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie.

Het Atlas Copco-concern is opgericht in 1873, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en is in meer dan 180 landen actief.

In 2017 bedroeg de omzet 12 miljard euro en waren er meer dan 47.000 medewerkers in dienst.

De vestiging van Atlas Copco EngineeredSolutions in Oosterhout maakt een dynamische groei door. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht- en gasbehandeling en gasgeneratie.

De producten worden verkocht en onderhouden via de verkoopkanalen van Atlas Copco.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier