Verkoopmedewerker Samsung
Hamilton Bright
Apeldoorn, NL
1 dag geleden

Komen jouw familieleden altijd naar jou toe wanneer er een nieuwe tv uitgezocht moet worden? 4k, 8k? Curved? Jij kent al deze termen.

Dan kan jij zomaar onze nieuwe collega bij Samsung zijn!

Als Verkoper sta jij dagelijks op de tv-afdeling van de Mediamarkt Apeldoorn. Je bent gek op tv en audio en deelt dit graag met elke klant die je ziet.

Je stapt dan ook actief op mensen af, knoopt een praatje aan en laat ze zien welke producten jij kan bieden die perfect passen bij hun wensen.

Jij bent pas tevreden als je een klant met een goed gevoel en een mooie nieuwe TV of Soundbar (of beide!) van Samsung ziet vertrekken.

Wat wij zoeken

Jij kent de kneepjes van het vak. Je bent in deze rol dan ook zelfstandig verantwoordelijk voor jouw eigen stukje winkel.

Dit houdt in dat je zorgt dat alles en goed verzorgd uit ziet, maar ook dat de contacten met klanten en collega's goed zijn.

Jij weet vanuit je ervaring dat je snel relaties bouwt en met jouw gunfactor en open houding zien klanten die zoeken naar iets nieuws jou al van verre staan.

Daarnaast ben je niet vies van een beetje competitie : elke dag is het jouw doel om zoveel mogelijk producten te verkopen, het liefst meer dan je concullega's! Natuurlijk benut je de rustige momenten om met collega?

s om je heen een praatje te maken en tips uit te wisselen of om je te verdiepen in de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Verder vinden we het belangrijk dat je :

 • 24-32 uur beschikbaar bent, je werkdagen zijn van donderdag tot en met zondag;
 • Het leuk vindt om te verkopen en passie hebt voor Consumentenelektronica en Samsung.
 • Wat wij jou bieden

  Wij bieden jou een kans om te werken met alle A-merken die Samsung te bieden heeft op TV en Audiovlak. We zorgen dat je goed voorbereid start door je te trainen, maar ook door je tijdens je werkzaamheden te ondersteunen met coaching.

  Ook kijken we naar wat je graag nog wil leren en helpen we je graag om deze vervolgstap te kunnen maken. Verder krijg je van ons :

 • Een contract voor 6 maanden, met de intentie om te verlengen en nog veel langer samen te werken;
 • Een basissalaris van tussen de 1800 - 2000 euro bruto, ingeschaald op basis van jouw ervaring, aangevuld met een reiskostenvergoeding van maximaal 130 euro netto;
 • Een bonusregeling met onbeperkte componenten, oftewel, hoe meer jij verkoopt, hoe meer je verdient!
 • Ben jij gek van Samsung, televisies, audio en wil je jezelf graag bewijzen als verkoper voor deze toffe producten? Reageer dan snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier